Giraffe Beekse Bergen

Vier de kerst in Safaripark Beekse Bergen

Bezoek het grootste Safaripark van de Benelux! Via de actie van AD Voordeeluitjes bestel je je tickets nu extra goedkoop. Tickets zijn geldig t/m 28 februari 2021.

Bestel hier je tickets en ontvang tot 30% korting

Ontdek de natuur van Beekse Bergen en prikkel al je zintuigen tijdens een van de indrukwekkende safari’s. Bewonder de uitgestrekte vlaktes te voet, kies voor avontuur met je eigen auto, stap in de safaribus voor een leerzame reis of ontspan tijdens een prachtige boottocht. Ontdek de schoonheid van de savannes, bosgebieden en haar indrukwekkende bewoners. Sta oog in oog met leeuwen, olifanten en giraffen en verwonder je over de veelzijdigheid van de adembenemende natuur. 

Kerstvakantie in Beekse Bergen

Genieten van de feestdagen in Vakantiepark Beekse Bergen? Dat kan zeker! Kom deze kerstvakantie naar Beekse Bergen en beleef de gezelligste periode van het jaar samen tussen de dieren. Warm je op aan het kampvuur in het Safaripark en geniet extra lang van het winterse gevoel in Vakantiepark Beekse Bergen.

Geniet van een heerlijk diner 

Kom jij overnachten tijdens de feestdagen? Op Eerste en Tweede Kerstdag kun je genieten van een heerlijk 3-gangen keuzediner in restaurant Kaapstad in het Vakantiepark.

Je kunt al komen genieten van dit speciale diner voor €34,50 per persoon. Bekijk het menu hier. Kinderen kunnen uiteraard ook iets bestellen van de kinderkaart.

Animatie tijdens de kerstdagen

Op het Vakantiepark pakken de rangers groot uit. Djambo is namelijk gek op kerst en dat weten de rangers maar al te goed. De rangers hebben daarom allerlei leuke activiteiten in petto, zoals een lichtjestocht met eigen gemaakte lampionnen. Daarnaast zit er in één van de knutselpakketjes een kerstsok waar misschien wel een leuk cadeautje in beland!

De animatieprogramma’s tijdens de kerstperiode worden een week voor kerst bekendgemaakt. Let op: Bij veranderende richtlijnen van het RIVM kan het animatieprogramma veranderen. Vraag bij de rangers om de laatste actuele informatie. 

Oud & Nieuw

Op oudejaarsavond kun je à la carte dineren in Vakantiepark Beekse Bergen.

Alle animatie-activiteiten zijn deze dagen voorzien van een feestelijk oud en nieuw tintje. Zo kunnen de kinderen een eigen champagneglaasje versieren voor een glaasje kinderchampagne en maken we gekke oliebollenpoppetjes!