Amsterdam Open Air 2024

Amsterdam Open Air (-16%)

Bezoek Amsterdam Open Air 2024 op zaterdag 1 juni en zondag 2 juni in het Gaasperpark! Dompel jezelf onder in de energieke sfeer van Amsterdam. Een spektakel waar feestgangers uit alle hoeken van het (buiten)land samenkomen om te genieten van de beste muziek, kunst en cultuur.

Reserveer nu tickets Amsterdam Open Air met korting vanaf €57,50!

Bekijk deze deal

Tickets zijn geldig op 1 of 2 juni 2024.

De deal

  • Dealoptie 1: Entreeticket zaterdag 1 juni 2024 (t.w.v. €81,25)
  • Dealoptie 2: Entreeticket zondag 2 juni 2024 (t.w.v. €73)
  • Afspiegeling van het Amsterdamse nachtleven en de creatieve initiatieven in de hoofdstad
  • Een spannende line-up, die het festival een frisse nieuwe impuls geeft
  • Ervaar samen met je vrienden de magie van AOA, waar jullie samen dansen, lachen en genieten van de muziek!

Voorwaarden

  • De voucher is geldig op 1 of 2 juni 2024
  • De voucher is je entreebewijs. Toon deze vanaf je smartphone of neem hem geprint mee
  • Minimale leeftijd: 18 jaar
  • Locatie: Gaasperpark, Amsterdam
  • Bekijk hier de line-up

Locatie

Amsterdam Open Air
Gaasperpark 1
1108 JA Amsterdam
Routebeschrijving

Over Amsterdam Open Air

Amsterdam Open Air is een populair muziekfestival dat jaarlijks plaatsvindt in Gaasperpark, Amsterdam. Het festival staat bekend om zijn unieke combinatie van muziek, kunst en cultuur en trekt bezoekers van over de hele wereld.

Muziek

Amsterdam Open Air biedt een divers scala aan muziekgenres, waaronder house, techno, hip-hop, en andere elektronische muziekstijlen. Het festival heeft meerdere podia waar zowel internationale als lokale artiesten en DJ’s optreden, wat zorgt voor een dynamische en feestelijke sfeer.

Kunst en Cultuur

Naast muziek biedt Amsterdam Open Air een platform voor kunst en cultuur. Bezoekers kunnen genieten van indrukwekkende kunstinstallaties, creatieve decoraties en live kunstperformances. Het festival stimuleert een creatieve en inclusieve omgeving waar bezoekers verschillende vormen van kunst kunnen ontdekken.

Food & Drinks

Het festival biedt een heel divers assortiment van eet- en drinkgelegenheden aan op het festivalterrein. Van lokale lekkernijen tot internationale gerechten; er is voor ieder wat wils. De food trucks en eetkraampjes bieden een culinaire ervaring die perfect aansluit bij de festivalvibe.

Sfeer en Locatie

Gaasperpark, de locatie van Amsterdam Open Air, biedt een prachtige natuurlijke omgeving met veel groen, waterpartijen en open ruimte. De ontspannen en vriendelijke sfeer van het festival, gecombineerd met de mooie locatie, maakt het een ideale plek om te genieten van muziek en kunst in de buitenlucht.

Duurzaamheid

Amsterdam Open Air streeft ernaar om een duurzaam festival te zijn. Er worden verschillende initiatieven genomen om de ecologische voetafdruk te minimaliseren, zoals afvalscheiding, herbruikbare bekers en duurzame energiebronnen.

Community

Het festival trekt een diverse en inclusieve gemeenschap van muziekliefhebbers, kunstenaars en feestgangers. Het is een plek waar mensen samenkomen om te genieten van goede muziek, kunst en elkaars gezelschap in een open en tolerante omgeving.

Conclusie

Amsterdam Open Air is meer dan alleen een muziekfestival; het is een viering van muziek, kunst en cultuur in een prachtige natuurlijke omgeving. Het evenement biedt een complete festivalervaring met een divers muzikaal programma, creatieve kunstuitingen, heerlijke food & drinks, en een sterke focus op duurzaamheid en community. Het is een must-visit voor iedereen die op zoek is naar een unieke en memorabele festivalervaring in Amsterdam.

Programma

Bekijk hier de line-up van 1 en 2 juni 2024

Reserveer nu tickets Amsterdam Open Air met korting vanaf €57,50!

Bekijk deze deal

Tickets zijn geldig op 1 of 2 juni 2024.

Bereikbaarheid

Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Amsterdam Open Air.

Meer festivals & evenementen met korting?

KortingsPret.nl verzamelt de leukste deals voor de beste prijs!

Deel deze tip: