50 Years Queen Mother Mercury

50 years of Queen by Mother Mercury (-28%)

Mother Mercury, Europa’s meest authentieke Queen tribute, brengt een eerbetoon aan de grootste band uit de rockgeschiedenis. Te bezoeken op 30 april in Antwerpen of op 4 mei in Hasselt.

Reserveer nu tickets met 28% KORTING voor €21!

Bekijk deze deal

Tickets met korting

  • Dealoptie 1: 30 april in Antwerpen – 50 years of Queen by Mother Mercury (t.w.v. €29)
  • Dealoptie 2: 4 mei in Hasselt – 50 years of Queen by Mother Mercury (t.w.v. €29)
  • Mother Mercury, Europa’s meest authentieke Queen tribute, brengt een eerbetoon aan de grootste band uit de rockgeschiedenis
  • Zing mee met onvergetelijke hits als ‘Don’t stop me now’, ‘Radio Ga Ga’, ‘Somebody to love’, ‘Bohemian Rhapsody’ en nog veel meer! 
  • Met als frontman de geweldige Sonny Vande Putte; de winnaar van het VTM programma “Starstruck”
  • Beleef een onvergetelijke avond samen met vrienden of familie!

Actievoorwaarden

  • De voucher is geldig op de door jou gekozen dag
  • De voucher is je entreebewijs. Toon deze vanaf je smartphone of neem hem geprint mee
  • Te bezoeken op dinsdag 30 april 2024 om 20:00 uur in Stadsschouwburg Antwerpen
  • Te bezoeken op zaterdag 4 mei 2024 om 20:00 uur in Trixxio Theater Hasselt

Over Mother Mercury

In 1974 leerde de wereld Freddie Mercury kennen. De ons veel te vroeg ontvallen frontman van de Britse band Queen spreekt tot op vandaag nog steeds tot de verbeelding als een van de beste en meest charismatische rockzangers en volksmenners ooit. 

50 jaar later wint Sonny Vande Putte, frontman van Europa’s meest authentieke Queen tributeband Mother Mercury, het prestigieuze VTM-programma ‘Starstruck’ na een absolute knalprestatie.

Sonny maakt van Mother Mercury zoveel meer dan een tributeband. Deze geboren entertainer voegt een enorme dynamiek toe waardoor de show uitgroeit tot een overweldigend totaalspektakel rond het oeuvre van Queen. De band bestudeerde Queen met een vergrootglas. Na elk detail van deze iconen te analyseren, gingen ze aan de slag! De songs, de sound, de harmonie, de kledij, de bewegingen, het materiaal, de energie,… Met elk optreden bevestigen deze heren waarom ze zich de allerbeste mogen noemen. 

Mother Mercury zorgt voor een overweldigende show met die bekende Queen thunder en sound! Tijdens deze opwindende performance kan je meeschreeuwen met onvergetelijke hits als ‘Don’t stop me now’, ‘Radio Ga Ga’, ‘Somebody to love’, ‘Bohemian Rhapsody’ en nog veel meer! 

They WILL rock you! 

Kijk voor meer informatie op de website van 50 years of Queen by Mother Mercury.

Deel deze tip: