Dagje Parijs

Goedkoop naar Parijs (-30%)

Ga nu wel heel voordelig een dagje naar Parijs! Stap in een luxe touringcar vanaf een opstapplaats bij jou in de buurt en laat je vervoeren naar Parijs, de stad van de liefde. Begin je dag met een croissant, bewonder de Eiffeltoren en slenter langs de Seine. Wie neem jij mee naar Parijs?

Boek nu een goedkoop dagje Parijs voor €52,50!

Bekijk deze deal

Boek hier een 2-daagse reis naar Parijs met korting!

De deal

 • Dagtocht naar Parijs met Slangen Reizen (t.w.v. €74,95)
 • Inclusief vervoer in een luxe touringcar naar Parijs 
 • Inclusief stadstour door het centrum en ruim 9 uur vrije tijd
 • Ontdek tijdens de stadstour (onder voorbehoud) prachtige bezienswaardigheden, zoals ‘t Louvre, Nôtre Dame, Arc de Triomf en natuurlijk de Eiffeltoren
 • Parijs is de stad van historische gebouwen, prachtige parken, mode en kunst en natuurlijk de liefde! 
 • Je krijgt voldoende tijd om de stad op eigen gelegenheid te verkennen 

Voorwaarden

 • De voucher is geldig op de door jou gekozen dag 
 • De voucher is geldig voor 1 persoon
 • Je dient de voucher na aankoop te verzilveren op de website van Slangen Reizen 
 • Let op! Je bent in Parijs op de datum die je boekt, je vertrekt in de avond/nacht ervoor 
 • Voor aankomst in het weekend geldt een toeslag van €10 per persoon 
 • Exclusief: calamiteitenfonds van €2,50 per 9 pax, SGR bijdrage €5 p.p., overige verzorging, entreegelden, eventuele brandstoftoeslag en reis- annuleringsverzekering
 • Bekijk hier alle opstapplaatsen en tijden (onder voorbehoud)

Goedkoop naar Parijs met Slangen Reizen

‘s Avonds laat vertrek je met een luxe touringcar richting de lichtjesstad. In de vroege ochtend passeer je de Nederlandse grens en in de ochtend arriveer je in Parijs. Voordat je wordt afgezet in de stad, maak je eerst met de groep een tour langs verschillende bezienswaardigheden. Vanuit de bus bewonder je onder meer het Louvre, de bekende kerk La Madeleine, het Graf van Napoleon, de Nôtre Dame, de Dome des Invalides, de Arc de Triomf én de Eiffeltoren. Na deze mooie stadstour krijg je voldoende tijd (minimaal 9 uur) om de romantische stad te bezichtigen. Ook kun je een boottocht maken over de rivier de Seine. Deze is optioneel bij te boeken. In de avond stap je de touringcar weer in, waarna je in de ‘s ochtends vroeg weer aankomt in Nederland. 

Parijs is de stad van de liefde, indrukwekkende historische gebouwen, mode en kunst, gastronomie, prachtige parken en natuurlijk is het de hoofdstad van Frankrijk. In Parijs zul je je nooit vervelen. Beklim de trappen van de Sacre Coeur, wandel door de kronkelige straatjes van schilderswijk Montmartre, ontspan in één van de prachtige parken of maak een romantische boottocht over de Seine. Ontdek ook bijzondere boetiekjes en cafés, geniet van het uitzicht vanuit de Eiffeltoren of Tour Montparnasse, bewonder de kunstschatten in de musea of ga winkelen in één van de vele wereldberoemde warenhuizen en winkelstraten. Ga mee op reis en ontdek de vele pareltjes van romantisch Parijs. 

Programma

In de vroege ochtend passeer je de Nederlandse grens per luxe touringcar. Je arriveert in de ochtend in Parijs. Voordat je wordt afgezet in Parijs maak je eerst nog een stadstour langs de prachtige bezienswaardigheden, zoals ‘t Louvre, Madeleine, Graf van Napoleon, Nôtre Dame, Dome des Invalides, Arc de Triomf en natuurlijk de Eiffeltoren. (De geplande stadstour is onder voorbehoud). Na deze prachtige rondrit krijg je voldoende tijd (minimaal 9 uur) om de stad te bezichtigen, ook kun je op eigen gelegenheid een boottocht maken over de Seine (exclusief). In de avond reis je weer terug, in de vroege ochtend zul je weer terug zijn in Nederland. 

Kijk voor meer informatie op de website van Slangen Reizen.

Deel deze tip:

Redactie KortingsPret
Volg ons
Latest posts by Redactie KortingsPret (see all)