Duinrell korting

Duinrell (-€5)

€5 korting op tickets naar Attractiepark Duinrell in Wassenaar

Wil jij een dagje naar Duinrell en ben je op zoek naar tickets met korting? Hieronder vind je een exclusieve korting voor Duinrell en het Tikibad. Blijf je langer dan 1 dag? Boek dan een voordelige overnachting op het nabijgelegen vakantiepark.

Reserveer nu Duinrell tickets met €5 KORTING!

Bekijk deze deal

Je ontvangt de tickets direct in je mailbox. Je hoeft ze niet te printen en kunt bij aankomst op Duinrell direct doorlopen naar de ingang.

De deal

  • €5 korting Duinrell tickets
  • 15% korting op Tikibad tickets
  • Je ontvangt de tickets direct in je mailbox
  • Gratis toegang voor kinderen t/m 2 jaar
  • Ontdek meer dan 40 attracties
  • Waag je aan de spectaculaire achtbaan Falcon. Hierin ga je loodrecht 22 meter omhoog en in een kaarsrechte duikvlucht weer naar beneden gevolgd door een looping, kurkentrekkers en onstuimige bochten
  • Ontdek de gethematiseerde Arcade Game Hall en de vernieuwde trampolines
  • Ontmoet Rick de Kikker en ga met hem op de foto
  • Verschillende gelegenheden voor een hapje en drankje

Over Duinrell

Duinrell attractiepark inclusief vakantiepark is gelegen in Wassenaar, vlakbij Den Haag. Dit attractiepark is een leuke bestemming voor gezinnen en bezoekers van alle leeftijden. Het park ligt in een bosrijke omgeving en biedt ook de mogelijkheid om te genieten van de natuur en mooie wandelingen in de omliggende duinen.

Wat kost een kaartje Duinrell?

Een ticket voor het Duinrell Attractiepark kost nu €24,50. Het Tikibad kun je bezoeken vanaf €22,50. Wil je liever een combiticket? Dan betaal je momenteel €32,50. Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang.

Welke attracties heeft Duinrell?

Duinrell biedt een verscheidenheid aan attracties, waaronder achtbanen, waterattracties, draaimolens en nog veel meer. Enkele bekende attracties zijn de Falcon achtbaan, de Mad Mill draaimolen en de welbekende Kikkerachtbaan.

Duinrell Tikibad

Duinrell beschikt over een uitgebreid overdekt waterpark genaamd Tikibad. Het waterpark biedt een scala aan glijbanen, zwembaden en waterspeeltoestellen voor zowel kinderen als volwassenen.

Arcade Game Hall

Ben jij een echte gameliefhebber en zoek je een plek waar je je vrienden en familie kunt uitdagen voor epische game battles? Kom naar de Arcade Game Hall! Dit is dé plek waar je jouw game-ervaring naar een nieuwe hoogte tilt. Scheur door virtuele werelden in een racesimulator, laat je flipperkastvaardigheden zien of schiet de puck naar de overwinning tijdens intense Airhockey-duels!

Reserveer nu tickets met €5 KORTING!

Bekijk deze deal

Duinrell vakantiepark

Naast het attractiepark biedt Duinrell ook accommodaties in de vorm van vakantiehuisjes, luxe glampings en kampeerplaatsen op de naastgelegen camping. Dit maakt het een populaire bestemming voor vakanties en korte trips.

Nieuw: Premium Plus Duingalows

In april 2024 komen er 2 nieuwe Premium Plus Wellness Duingalows voor 2 personen. Deze unieke duingalows zijn voorzien van een hottub met overkapping, infraroodsauna, dubbele inloopdouche met SunShower (luxe douche-installatie met infraroodstraling) en een ruime slaapkamer.

Daarnaast worden er ook 91 nieuwe Premium Plus Duingalows voor 6 personen geplaatst. Er worden twee types gerealiseerd, een type met SunShower (luxe douche-installatie met infraroodstraling) en zonder.

Shows en Entertainment

Het gehele jaar door organiseert Duinrell shows en evenementen om bezoekers te vermaken. Welke shows er momenteel zijn kun je vinden op de website van Duinrell.

Meer pretparken met korting?

KortingsPret.nl verzamelt de leukste deals voor de beste prijs!

Deel deze tip: