Duinrell Vakantiepark

Duinrell Last Minute Duingalow (-30%)

Gillen in achtbanen, meedoen met de leukste activiteiten én spetteren in het Tikibad. Verblijf deze meivakantie in Vakantiepark Duinrell een midweek of weekend in een Duingalow vanaf 2 tot 16 personen. Alle huisjes liggen op loopafstand van het bos, de duinen, het attractiepark, Westfield Mall of the Netherlands en vele andere faciliteiten. Natuurlijk maak je tijdens je verblijf gratis gebruik van de activiteiten, attracties en het Tikibad.

Boek nu jouw last minute verblijf met 30% KORTING!

Bekijk deze deal

Duingalows in Duinrell

Duinrell biedt verschillende type Duingalow huisjes aan. Afhankelijk van het aantal personen en luxe kies je de Duinrell Duingalow welke het beste bij jou past. Hieronder vind je de mogelijke opties:

Nieuw: Premium Plus Duingalows

In april 2024 zijn er 2 nieuwe Premium Plus Wellness Duingalows voor 2 personen. Deze unieke duingalows zijn voorzien van een hottub met overkapping, infraroodsauna, dubbele inloopdouche met SunShower (luxe douche-installatie met infraroodstraling) en een ruime slaapkamer.

Daarnaast worden er ook 91 nieuwe Premium Plus Duingalows voor 6 personen geplaatst. Er worden twee types gerealiseerd, een type met SunShower (luxe douche-installatie met infraroodstraling) en zonder.

Toegang Tikibad tijdens je Duinrell verblijf

Tijdens je verblijf heb je 2 x 2 (weekend) of 3 x 2 uur (midweek) uur toegang tot het Tikibad. Hier vind je 21 te gekke glijbanen voor de hele familie. Voor waaghalzen zijn er razendsnelle glijbanen en voor de kleineren is er het kids waterpark Playa. In het Tikibad beleef je meer dan 1,5 kilometer aan glijbaanplezier!

Meer Duinrell korting?

Bekijk alle actuele kortingen en aanbiedingen van Duinrell.

Deel deze tip: