Musical de Tocht

Musical De Tocht (-25%)

Musical De Tocht laat de magie van De Elfstedentocht tot leven komen in het speciaal gebouwde Friso Theater in Leeuwarden met een ijsvloer van 2.000m2. Voor iedereen die ervan droomt om ooit nog een Elfstedentocht mee te maken: ‘It giet oan’! Deze spectaculaire theater musical is nog te zien t/m 30 juni 2024.

Reserveer nu tickets Musical de Tocht met korting!

Bekijk deze deal

TIP: met deze deal kun je je eigen zitplek kiezen.

De deal

  • entreetickets Musical de Tocht met 25% korting
  • Je ontvangt de tickets direct in je mailbox
  • Beperkt aantal tickets beschikbaar en OP=OP

Wat kost een kaartje voor De Tocht?

Tickets zijn (afhankelijk van de rang) verkrijgbaar vanaf €52,13.

Backstage rondleiding na afloop

Wil jij een uniek kijkje achter de schermen van het indrukwekkende decor? Boek dan bij het reserveren van jouw tickets een backstage rondleiding na afloop voor €12.50 p.p.

Musical de Tocht met overnachting

Woon je misschien niet in de buurt van Leeuwarden en wil je graag in de buurt overnachten? Bekijk hier de mogelijkheden.

Op welke dagen en tijden is de musical te zien?

De Tocht is nog te zien t/m 30 juni 2024 in Leeuwarden. Elke woensdag t/m zondag begint de voorstelling vanaf 20.00 uur.
Op zaterdag is er ook een middagvoorstelling om 16.00 uur en zondagmiddag kun je kiezen tussen 13.00 en 16.30 uur.

Hoelang duurt De Tocht?

De musical duurt 1 uur en 55 minuten, zonder pauze.

Locatie

Newtonweg 2
8912 BD Leeuwarden 

Bepaal hier jouw route naar De Tocht.

Wat kost parkeren?

Parkeren kan vlakbij het Friso Theater. Koop van tevoren wel een online parkeerkaart, want parkeren in de wijk is niet toegestaan. Bij aanschaf van jouw tickets, kun je ook gelijk voor €10 een parkeerkaart kopen.

Over Musical De Tocht

In een spectaculaire muzikale theaterbeleving word je meegenomen in het indrukwekkende verhaal van vijf vroegere schaatsvrienden die elkaar in de loop der jaren uit het oog verloren zijn. Maar in hun jongere jaren deden ze elkaar een belofte: als De Tocht ooit nog een keer komt, dan rijden we hem samen uit. Belofte maakt schuld, zeker aangezien één van de vrienden een geheim bij zich draagt, waardoor er veel meer op het spel staat dan enkel het halen van het kruisje.

Is de band van vroeger sterk genoeg of verliezen ze op de Bonkevaart meer dan ze vooraf hadden kunnen bedenken? Musical De Tocht vertelt een verhaal van afzien, passie, verbroedering en keuzes maken. De Elfstedentocht als metafoor voor het leven. Vallen en opstaan, samen en alleen. Met indrukwekkende muziek, pakkende liedteksten en het ijzingwekkende mooie decor van de Friese elf steden.

Meer musicals met korting?

KortingsPret.nl verzamelt de leukste deals voor de beste prijs!

Deel deze tip:

Redactie KortingsPret
Volg ons
Latest posts by Redactie KortingsPret (see all)