Verjaardag

Gratis een pretpark bezoeken op je verjaardag!

Wist jij dat je gratis een pretpark kunt bezoeken op je verjaardag? Op vertoon van je legitimatie aan de kassa heb je bij veel pretparken gratis toegang. Zo kun je veel geld besparen bij onder andere de Efteling, Duinrell, Toverland, Phantasialand en Plopsaland de Panne. We hebben de leukste pretparken voor je op een rijtje gezet.

Gratis entree Plopsa

Kinderen t/m 11 jaar krijgen 3 dagen voor tot 3 dagen na hun verjaardag gratis toegang tot Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Coevorden, Plopsa Coo of Plopsaqua Landen-Hanuit op vertoon van een officieel identiteitsbewijs of geboorteakte bij aankoop van minstens 1 ander betalend regulier ticket ≥ 1m zonder korting aan de kassa. Bovendien ontvangt de jarige ook een leuke Plopsa verjaardagsbadge.

Of wat dacht je van een verjaardagsfeestje vieren in Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Station Antwerp of Plopsaqua De Panne? De jarige heeft gratis toegang, kinderen t/m 8 jaar voor maar €13,50 en kinderen vanaf 9 jaar + volwassenen €22,50.

Je geniet van alle avontuurlijke attracties, Meet & Greets en nog veel meer! Een verjaardagsfeestje is al mogelijk vanaf 8 personen.

Plopsa Verjaardag Giftbox

Nieuw bij Plopsa is de verjaardag Giftbox. Erg leuk om te geven aan een Plopsa-fan die jarig is!

Gratis toegang Phantasialand

Ook bij Phantasialand profiteren kinderen t/m 11 jaar van gratis entree op je verjaardag. Je moet dan bij het bezoek een formulier ingevuld meenemen. Dit formulier vind je op de website van Phantasialand. Daarnaast krijg je een button opgespeld waardoor het personeel weet dat je jarig bent. Je bent nog nooit zo vaak gefeliciteerd op je verjaardag!

Gratis toegang Hellendoorn

Bij Avonturenpark Hellendoorn krijgen kinderen t/m 12 jaar gratis toegang op hun verjaardag. Neem wel je legitimatie mee naar de kassa van het park, een reservering is niet nodig. Dit is niet geldig voor het verjaardagsarrangement en niet van toepassing i.c.m. overige acties en arrangementen. 

Gratis ticket Toverland

Zowel kinderen als volwassenen kunnen gratis naar Toverland op hun verjaardag. Een absolute aanrader voor een leuk feestje! Boek jouw verjaardagsticket wel ruim op tijd, want er is een maximale capaciteit.

Verjaardagsfeestje in Bobbejaanland

Vier je verjaardag in Bobbejaanland! Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang op je verjaardag een code voor 40% korting op Bobbejaanland tickets voor jou én 3 vrienden!

Movie Park Germany verjaardagskorting

Verjaardagskinderen van alle leeftijden hebben de mogelijkheid om voor de speciale prijs van slechts €12,90 direct aan de informatiebalie van Movie Park Germany een kaartje te kopen. Het enige wat je hoeft te doen is je identiteitskaart of een ander persoonlijk identiteitsbewijs (met geboortedatum) te laten zien aan de kassa.

Movie Park Germany Coupons

Wist jij dat je de website van Movie Park Germany kortingscoupons kunt downloaden?

Verjaardag vieren in de Efteling

De Efteling biedt geen gratis toegang op je verjaardag, maar wel €12,75 korting op / rondom je verjaardag. Om hier gebruik van te kunnen maken moet je ingeschreven staan voor de Efteling nieuwsbrief. Je ontvangt dan een unieke code per e-mail op het einde van de maand vóórdat je jarig bent. Daarnaast ontvang je op je verjaardag zelf een reminder. Om de mail op je verjaardag zelf te krijgen moet je wel (minimaal een dag vóór je verjaardag) ingeschreven zijn voor de Efteling Nieuwsbrief en je geboortedatum in je profiel hebben ingevuld.

Kinderfeestje in Duinrell

Duinrell biedt geen gratis toegang, maar vier je daar een kinderfeestje? Dan betaal je slechts €15,95 per kind. Optioneel kun je voor €3 extra per kind 2 uur Tikibad bijboeken. Per zes kinderen biedt Duinrell ook 1 gratis begeleider aan. Een absolute aanrader voor een leuk kinderfeestje!

Meer korting?

KortingsPret.nl verzamelt de leukste deals voor de beste prijs!

Deel deze tip: