NS Korting PrijsTijd Deal

NS korting in daluren via PrijsTijd Deal

NS korting op treinkaartjes tot wel 60%

Goedkoper reizen kan nu met de NS PrijsTijd Deal! Hoe eerder je boekt, hoe hoger de korting. Profiteer van NS PrijsTijd Deal en krijg tot wel 60% korting op je treinkaartje. Kies je reisdatum in de Reisplanner en bepaal zelf hoeveel jij bespaart.

Bekijk deze deal

Let op: NS PrijsTijd Deal is niet beschikbaar voor de OV-chipkaart, als abonnement of als Dagretour. 

Hoe krijg ik NS korting?

Met de NS PrijsTijd Deal reis je voordelig en duurzaam met de trein in de daluren. Koop minimaal één dag van tevoren je treinkaartje voor een rustige trein en krijg tot wel 60% korting. De korting wordt berekend op basis van jouw reisdag en de verwachte drukte in de trein. Check de Reisplanner voor jouw beste NS PrijsTijd Deal en ontdek hoeveel je kunt besparen.

Plan je reis goedkoper

Hoe eerder je een treinkaartje koopt, hoe hoger de korting. Koop je ticket tot één maand van tevoren voor de hoogste korting. Tot wel 60%!

Rustige treintijden

Ontvang meer korting bij rustige treinen in de daluren. Plan je reis in de NS Reisplanner en kies zelf een gunstige reisdatum.

Geldig op veel trajecten in Nederland

Bijna alle ritten tussen NS stations zijn mogelijk. NS PrijsTijd Deal is te koop op alle trajecten met voldoende rustige treinen.

Heb je vragen? Bekijk hier de meestgestelde vragen over de NS PrijsTijd Deal.

Meer korting?

KortingsPret.nl verzamelt de leukste deals voor de beste prijs!

Deel deze tip: