Harry Potter Symphony

Harry Potter Symphony of Magic (-€10)

Harry Potter Symphony of Magic is vanaf 21 t/m 26 december 2023 te zien in Den Haag. Een ‘must see’ concert voor zowel Harry Potter fans als muziekliefhebbers. Live te zien in het World Forum Theater in Den Haag.

De filmreeks is iconisch. Dat geldt ook voor de muziek. In het World Forum Theater in Den Haag vertolken 130 musici onder leiding van dirigent Raymond Janssen de magische muziek uit de Potter films. Het concert is een ware sensatie voor liefhebbers van dit genre. De voorstelling is bovendien voorzien van magische effecten die zijn gecreëerd door de gerenommeerde Nederlandse illusionist Christian Farla. Daarmee is ‘The Harry Potter Symphony’ een wereldwijd unieke belevenis voor het hele gezin.

Reserveer nu tickets met €10 korting vanaf €59!

Bekijk deze deal

Tip: Reserveer op tijd en kies de beste zitplek

De deal

  • Entreeticket Harry Potter Symphony of Magic
  • Nu €10 korting
  • Meer dan 130 muzikanten

Speeldata World Forum Theater in Den Haag

Tournee overzicht 2023:
Donderdag 21 december 20.00
Vrijdag 22 december 20.00
Zaterdag 23 december 15.00 & 19.30
Dinsdag 26 december 15.00 &20.00

Over The Harry Potter Symphony

Concerten met een filmthema zijn mateloos populair. ‘The Harry Potter Symphony’ is echter – met maar liefst 130 musici op het podium – uniek in dit genre. De omvang van de productie is immens en garandeert een meeslepende en intense beleving voor het publiek die ruim 2 uur duurt. Kortom: een betoverend concert dat je gezien moet hebben voor zowel Potter-fans als muziekliefhebbers!

Het succes van Harry Potter was (en is) nog altijd ongeëvenaard. Na de boeken hebben ook de films over de tovenaarsleerling een cultstatus bereikt. Muziek speelt een bepalende rol bij de films en is gecomponeerd door bekroonde componisten als John Williams, Patrick Doyle, Nicholas Hooper en Alexandre Desplat. Speciaal voor alle fans presenteert World Concerts daarom – exclusief in Den Haag – ‘The Harry Potter Symphony’. Dit concert is een meeslepende en indrukwekkende reis door de magische wereld van Harry Potter.

Adviesleeftijd vanaf 10 jaar.

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid 

Met de auto

World Forum beschikt over een eigen parkeergarage, deze bevindt zich direct onder en aangrenzend aan het gebouw, zodat u direct op uw plaats van bestemming bent (de maximale doorrijhoogte van de garage bedraagt 2.00 meter). 

Uitrijkaarten voor de garage zijn te verkrijgen via de Front Office van World Forum of bij de betaalautomaten in de parkeergarage. Voor de parkeergarage gelden de volgende tarieven: € 4,00 per uur, vanaf het 5e uur € 17,50. Een theaterkaart (max 12 uur) koopt u in het theater voor € 14,00. 

Met het openbaar vervoer

Vanaf Den Haag Centraal Station (CS)
Tramlijn 16 richting Statenkwartier, uitstappen bij halte Statenplein. U loopt in ca. 10 minuten naar World Forum The Hague. 

Vanaf Den Haag Hollands Spoor (HS)
Tramlijn 1 richting Scheveningen Noorderstrand, uitstappen bij halte World Forum. U loopt in ca. 5 minuten naar World Forum The Hague. 

Vanaf Den Haag Centraal
Bus 28 richting Zuiderstrand, uitstappen bij halte World Forum (West). U loopt in ca. 1 minuut naar World Forum The Hague.

Deel deze tip: