Harry Potter Symphony

Harry Potter Symphony of Magic (-€10)

Harry Potter Symphony of Magic is op 22 oktober 2024 te zien in Amsterdam en op 27 oktober in Arnhem. Een ‘must see’ concert voor zowel Harry Potter fans als muziekliefhebbers.

De filmreeks is iconisch. Dat geldt ook voor de muziek. 130 musici vertolken onder leiding van dirigent Raymond Janssen de magische muziek uit de Potter films. Het concert is een ware sensatie voor liefhebbers van dit genre. De voorstelling is bovendien voorzien van magische effecten die zijn gecreëerd door de gerenommeerde Nederlandse illusionist Christian Farla. Daarmee is ‘The Harry Potter Symphony’ een wereldwijd unieke belevenis voor het hele gezin.

Reserveer nu tickets met €10 KORTING!

Bekijk deze deal

Tip: Reserveer op tijd en kies de beste zitplek

De deal

  • Entreeticket Harry Potter Symphony of Magic
  • Nu €10 korting
  • Meer dan 130 muzikanten

Speeldata

Het Concertgebouw Amsterdam:
Dinsdag 22-okt 20.15
Adres:
Concertgebouwplein 10
1071 LN Amsterdam 

Musis Arnhem:
Zondag 27-okt 14.30
Adres:
Velperbuitensingel 25
6828 CV Arnhem 

Hoelang duurt het concert?

Deel 1: 50 minuten
Pauze
Deel 2: 60 minuten

Over The Harry Potter Symphony

Concerten met een filmthema zijn mateloos populair. ‘The Harry Potter Symphony’ is echter – met maar liefst 130 musici op het podium – uniek in dit genre. De omvang van de productie is immens en garandeert een meeslepende en intense beleving voor het publiek die ruim 2 uur duurt. Kortom: een betoverend concert dat je gezien moet hebben voor zowel Potter-fans als muziekliefhebbers!

Het succes van Harry Potter was (en is) nog altijd ongeëvenaard. Na de boeken hebben ook de films over de tovenaarsleerling een cultstatus bereikt. Muziek speelt een bepalende rol bij de films en is gecomponeerd door bekroonde componisten als John Williams, Patrick Doyle, Nicholas Hooper en Alexandre Desplat. Dit concert is een meeslepende en indrukwekkende reis door de magische wereld van Harry Potter.

Voor welke leeftijd is Harry Potter Symphony geschikt?

De adviesleeftijd is voor kinderen vanaf 10 jaar.

Meer concerten & shows met korting?

KortingsPret.nl verzamelt de leukste deals voor de beste prijs!

Deel deze tip:

Redactie KortingsPret
Volg ons
Latest posts by Redactie KortingsPret (see all)