Lego voor volwassenen

Beste lego voor volwassenen

Lego is niet alleen heel leuk en leerzaam voor kinderen, maar lego voor volwassenen wordt ook steeds populairder. Tegenwoordig zijn er meer dan 150 lego sets voor volwassenen, variërend van 600 tot meer dan 11.000 lego steentjes per bouwset. De thema’s lopen uiteen van wereldwonderen tot film magie, van ambitieuze ruimte-expedities tot pop-iconen en van luxe auto’s tot architectonische meesterwerken. Hieronder vind je de leukste lego sets voor volwassenen per categorie.

Amusement en Fantasie

Van blockbusters op het grote scherm tot box sets die je achter elkaar kunt blijven kijken, deze lego sets met film- en televisiethema maken van jou de regisseur. Maak klassieke scènes en iconische personages na met deze indrukwekkende bouwsets. Hieronder vind je de meest populaire lego sets voor volwassenen:

Beste verkochte lego sets:

Bekijk alle sets

Kunst, Design en Muziek

Geef jouw huis een uniek design met deze prachtige kunstwerken van lego. Variërend van Vincent van Gogh met de Sterrenwacht, diverse bloemstukken of abstracte schilderijen om aan de muur te hangen. Deze lego sets voor volwassenen zijn de perfecte manier om te ontspannen, waarna ze een unieke eyecatcher vormen in jouw werkruimte of interieur.

Populaire lego kunst sets:

Bekijk alle sets

Reizen en Geschiedenis

Hou jij van reizen en cultuur? Bekijk dan deze wereldwijd bekende bezienswaardigheden en iconische skylines van wereldsteden. Deze schaalmodellen reconstrueren architectonische en culturele meesterwerken met verbluffend detail. Deze lego bouwwerken voor volwassenen verdienen zeker een mooie plekje in huis!

Gaafste lego schaalmodellen:

Bekijk alle sets

Star Wars

Het begon lang geleden, in een sterrenstelsel hier ver vandaan… En nu gaat de saga verder met lego sets die speciaal zijn gemaakt voor volwassen fans van Star Wars. Breng met verbluffende, authentieke details een eerbetoon aan je favoriete scènes en personages, terwijl je een creatieve Kracht wekt die altijd bij je zal zijn.

Beste Star Wars lego sets:

Bekijk alle sets

Wetenschap en Technologie

Ben jij geïnteresseerd in de wonderen van wetenschap en technologie? Bekijk dan deze superieure lego bouwsets voor volwassenen en verken de authentieke details terwijl je bouwt!

Favoriete lego bouwsets:

Bekijk alle sets

Voertuigen

Met deze lego voertuigen sets voor volwassenen zit jij achter het stuur van de meest iconische voertuigen die ooit zijn gemaakt. Denk aan wereldwijd bekende vliegtuigen, space shuttles, klassieke auto’s of motoren, boten en treinen.

Populaire lego voertuigen sets:

Bekijk alle sets

Sport en Games

Het gebrul van een uitverkocht stadion. De gierende zenuwen voordat je oog in oog staat met de eindbaas. De extase van een doelpunt op het laatste moment. Gewoon een spelletje? Wij weten dat sport en gamen zo veel meer is. En nu kun je je liefde voor sport en gamen nog sterker beleven met hoogwaardige lego sets, speciaal ontworpen voor volwassenen.

Leukste Sport & Game sets:

Bekijk alle sets

Deel deze tip: