Johan Cruijff Theater

Johan Cruijff 14 de Musical (-50%)

14 de Musical is bekroond met een Musical Award voor Beste Nederlandse Musical

Johan Cruijff 14 de Musical vertelt het levensverhaal van ’s werelds beste voetballer, Johan Cruijff. Een prachtige voorstelling over de legende die dit jaar zijn 75ste verjaardag zou vieren. Dit is een must-see voor alle voetbalfans en iedereen die Cruijff in z’n hart heeft gesloten. Al meer dan 200.000 enthousiaste bezoekers, maar da’s logisch.  

14 de musical is bij het Musical Award Gala bekroond met een Musical Award in de categorie Beste Origineel Nederlandse Musical, één van de meeste prestigieuze awards. De musical staat sinds september 2021 op de planken in het nieuwe AFAS Theater in Leusden. De productie blijft scoren bij het publiek en wordt daarom wederom verlengd t/m 6 juli 2024.

Reserveer nu en ontvang het 2e ticket GRATIS!

Bekijk deze deal

Tip: via deze deal kies je je eigen zitplek.

Tickets met korting

 • Nu 1+1 GRATIS ticket
 • Gratis parkeren en gratis drankjes 
 • T/m 6 juli 2024 te zien in het nieuwe AFAS Theater in Leusden (bij Amersfoort)
 • Je ontvangt de tickets direct in je mailbox

Hoe werkt het?

 1. Kies een gewenste datum en tijdstip uit
 2. Selecteer jouw rang, korting en aantal tickets
 3. Doorloop de bestelling
 4. Ontvang jouw ticket(s) per mail
 5. Print de tickets uit en neem ze mee

Over 14 de Musical

De avondvoorstellingen beginnen om 20.00 uur en de matineevoorstellingen om 15.00 uur. De duur van de musical is ongeveer 2 uur en 15 minuten, exclusief een pauze van 20 minuten. Mocht je eerder arriveren, is dit geen enkel probleem; je kunt 1 uur van tevoren al naar binnen. Zowel het theater als de parkeergarage zijn alleen toegankelijk op vertoon van een geldig theaterticket.

Let op: per aankoop worden er nog € 1,85 transactiekosten in rekening gebracht.

Tot wanneer is de musical te zien?

De musical is nog te zien t/m 6 juli 2024.

Waar gaat de musical Johan Cruijff over?

Bij nummer 14 denkt iedereen natuurlijk meteen aan één van Nederlands grootste iconen aller tijden: Johan Cruijff. 14 de musical laat zien hoe Cruijffie, een eigenwijze, gevoelige jongen uit Amsterdam, uitgroeit tot een wereldster. Hoe het vroege overlijden van zijn vader, zijn sportcarrière, privéleven én zijn goede, maar ook verkeerde keuzes in het leven hem maakten tot wie hij was.

Een verhaal over ambitie, liefde, vriendschap, eenzaamheid en verraad. Met zang, gesproken woord, dans, muziek én video- en archiefbeelden zie je Cruijffs leven door de ogen van de wereldberoemde voetballer zelf. Een geniale speler met een uitgesproken mening over alles in het leven. Een man die veel praatte, maar lang niet altijd werd begrepen. ‘Maar da’s logisch. Want je gaat het pas zien als je het doorhebt.’ Al bijna 50.000 bezoekers gingen je voor!

Hoe lang duurt de 14 de Musical?

De musical duurt in totaal 2 uur en 15 minuten. Tussendoor hebben de bezoekers een pauze van 20 minuten. Je kunt 1 uur voor aanvang al naar binnen.

Reviews

 • “Met een Cruijff die haast “Cruijffer” is dan Johan zelf was” 
 • “Een voorstelling die net zo eigenwijs is als Johan was”  
 • “Briljante monologen”

Deze reviews zijn afkomstig van diverse kranten.

Waar draait de Johan Cruijff musical?

AFAS Theater
Inspiratielaan 3
3833 AV Leusden

Meer musicals met korting?

KortingsPret.nl verzamelt de leukste deals voor de beste prijs!

Deel deze tip: