Frozen Musical

Disney FROZEN de Musical

FROZEN is vanaf 31 mei 2024 te zien in het AFAS Circustheater in Den Haag

Disney FROZEN de Musical komt eindelijk naar Nederland! In 2024 zal Frozen, gebaseerd op de animatiefilm uit 2013, in Nederland te zien zijn in het AFAS Circustheater Scheveningen. Eerder is de musical al opgevoerd in o.a. de Verenigde Staten, Australië, Duitsland, Japan, Spanje en Canada. De musical heeft al vele internationale tournees en producties gehad en blijft populair in verschillende delen van de wereld.

Verwacht in 2024 een spektakel van adembenemende decors en special effects in het AFAS Circustheater Scheveningen.

Reserveer nu tickets vanaf €49 en kies de beste zitplek!

Bekijk deze deal

 *Kaartprijzen zijn inclusief €7,80 Eventim servicekosten (per kaart) en exclusief €2,15 orderkosten & maximaal €4,50 verzendkosten per bestelling.

Wie spelen er in de musical FROZEN?

Elsa – Vajèn van den Bosch
Anna – Nienke Latten
Kristoff  – Naidjim Severina
Hans – Tristan van der Lingen
Olaf – Steven Roox
Graaf van Wesselland – Jorge Verkroost
Sven – Mathijs Pater en Nicholas Li

De muziek 

De muziek is geschreven door Krisen Anderson-Lopez en Robert Lopez, met als bekendste nummer ‘Let it go’ (Laat het los), in de Nederlandse animatiefilm gezongen door Willemijn Verkaik. 

Waar gaat de voorstelling over?

De musical vertelt het verhaal van de twee zussen Anna en Elsa, in het fictieve koninkrijk Arendelle dat door de verborgen krachten van Elsa in een eeuwige winter is geraakt. Terwijl de kou voortduurt, moeten beide zussen leren dat alleen een daad van ware liefde een bevroren hart kan smelten.

Waar en wanneer is FROZEN te zien?

De musical is vanaf 31 mei 2024 te zien in het AFAS Circustheater in Scheveningen. Bekijk de agenda voor de verschillende middag- en avondvoorstellingen.

Hoe lang duurt FROZEN de musical?

De voorstelling duurt ongeveer 2 uur en 30 minuten inclusief een pauze.

Voor welke leeftijd is de musical?

De adviesleeftijd is vanaf 6 jaar. Vanwege de lengte van de voorstelling worden kinderen jonger dan 4 jaar niet toegelaten. Personen vanaf 16 jaar of jonger moeten begeleid worden door minimaal 1 volwassene.

Zijn er faciliteiten voor mindervaliden beschikbaar in het theater?

Het AFAS Circustheater biedt faciliteiten voor mindervaliden, zoals rolstoeltoegankelijke plaatsen en aangepaste toiletten. Neem voor specifieke behoeften contact op met het theater.

Is er parkeergelegenheid in de buurt van het theater?

Het AFAS Circustheater biedt parkeergelegenheid voor bezoekers. Raadpleeg de website van het theater voor informatie over tarieven en beschikbaarheid. In de straten rondom het AFAS Circustheater Scheveningen is er geen gratis parkeergelegenheid en geldt een maximale parkeerduur van 120 minuten. Vlakbij het theater vind je drie parkeergarages. Deze zijn zeven dagen per week, 24 uur per dag geopend.

Kun je met het OV naar het AFAS Circustheater?

Het AFAS theater in Den Haag is bereikbaar met de tramlijnen 1 en 9 en buslijnen 21, 22 en 23. Vanaf het NS station Den Haag Centraal adviseren wij u om gebruik te maken van tramlijn 9 richting Scheveningen Noorderstrand, u kunt uitstappen bij halte Circustheater.

Mag je foto’s maken tijdens de voorstelling?

Over het algemeen worden foto’s en opnames tijdens de voorstelling niet toegestaan. Het is belangrijk om de regels van het theater te respecteren om de ervaring van andere bezoekers niet te verstoren.

Zijn er restaurants of eetgelegenheden in de buurt van het theater?

Er zijn verschillende restaurants en eetgelegenheden in de buurt van het AFAS Circustheater waar bezoekers voorafgaand aan de voorstelling kunnen dineren, bekijk de restaurants en reviews op Tripadvisor.com.

Deel deze tip: