Pretty Woman

Pretty Woman Musical (-57%)

Pretty Woman de Musical is nog t/m 26 mei 2024 te zien in Nederland

Na internationale successen is de musical Pretty Woman in Nederland te zien. Gebaseerd op de iconische film uit de jaren ’90 met Julia Roberts en Richard Gere. Geniet van de glitter en glamour met als decor de straten van Hollywood in een verhaal vol romantiek en humor.

Reserveer nu last minute tickets voor slechts €29!

Bekijk deze deal

Via deze deal kies je je eigen zitplek. Maximaal 8 tickets per boeking.

De ticketprijs van €29 is inclusief servicekosten en toeslagen. Deze prijs is geldig voor alle voorstellingen tot en met 26 mei 2024 en boekbaar tot en met 25 mei 2024. Je ontvangt de vouchers direct in je inbox. Let op: tickets zijn beschikbaar op basis van beschikbaarheid, dus op = op.

Bekijk de trailer van Pretty Woman

Het verhaal van Pretty Woman

De succesvolle, keiharde zakenman Edward neemt escortdame Vivian mee naar zijn hotel. Het lijkt een simpele deal voor één avond. Maar hij is zo van haar gecharmeerd, dat hij haar meeneemt naar een aantal zakelijke events. De eerlijke Vivian en meedogenloze Edward – ze leren elkaar én zichzelf in die paar dagen goed kennen. Ze worden verliefd, maar een relatie tussen de twee ogenschijnlijke tegenpolen lijkt door hun verschillende levens onmogelijk…

Wie spelen de hoofdrol in de musical Pretty Woman?

Jan Kooijman en Shanna Slaap hebben de hoofdrollen toebedeeld gekregen in Pretty Woman de musical. Daarnaast zie je bekende gezichten zoals Charly Luske, Dana van der Geer, Mitch Wolterink en Reinier Demeijer.

Op welke dagen en tijden is de musical te zien?

Pretty Woman is vanaf dinsdag t/m vrijdag elke avond te zien om 20:00 uur. Zaterdag is er een extra middagvoorstelling om 15:00 uur en elke zondag kun je de musical om 14:00 uur en 19:00 uur bezoeken.

Pretty Woman Podcast

Ben jij groot fan van Pretty Woman? Mis dan niet de Pretty Woman Podcast, waarin je exclusieve backstage verhalen hoort met o.a. Patrick Martens, Jan Kooijman en Shanna Slaap. 

Beluister Podcast

Meer musicals met korting?

KortingsPret.nl verzamelt de leukste deals voor de beste prijs!

Deel deze tip:

Redactie KortingsPret
Volg ons
Latest posts by Redactie KortingsPret (see all)