Slagharen achtbaan

Attractiepark Slagharen (-50%)

Kom naar het avontuurlijke Wilde Westen in Overijssel

Bezoek Attractiepark Slagharen in Overijssel en beleef een spannend familieavontuur in de attractie Red Bandits Adventure! Met ruim 30 spannende attracties en entertainment wordt dit een onvergetelijke dag voor jong en oud. Maak een rit in een snelle achtbaan, vlieg rondjes in de zweefmolen en ga op de foto met Randy & Rosie.

Reserveer nu Slagharen tickets met 50% KORTING!

Bekijk deze deal

Ticket(s) zijn te verzilveren t/m 5 januari 2025.

Slagharen Korting Deal

  • Entreeticket Attractiepark Slagharen (t.w.v. €34,90)
  • Je ontvangt jouw ticket(s) direct in je mailbox
  • De ticket(s) met korting zijn te verzilveren t/m 5 januari 2025
  • Gratis toegang voor kinderen t/m 3 jaar
  • Met meer dan 30 attracties is er voor elk wat wils
  • Voor de kleintjes zijn er tal van kindvriendelijke attracties en speelzones
  • Ontmoet Randy & Rosie tijdens hun Meet & Greet en bezoek ’s middags hun show in de Music Hall
  • Wat je ook van plan bent het Wilde Westen beleef je in Slagharen!

Slagharen Abonnement 2024

Wil je onbeperkt op Wild West avontuur? Bestel dan een abonnement voor Slagharen en bezoek t/m 5 januari 2025 onbeperkt het attractiepark. Geniet van alle Wild West avonturen en nog veel meer voordelen! Kies voor een Platinum, Goud, Zilver of Brons abonnement.

Bekijk deze deal

Slagharen Cadeaubon

Bestel een Slagharen Cadeaubon! Leuk om cadeau te geven aan iemand (of natuurlijk jezelf). Een familie uitje naar Attractiepark Slagharen voor:

Over Attractiepark Slagharen

Welke attracties heeft Slagharen?

Ga op avontuur en stap in de Gold Rush; deze triple launch achtbaan brengt je van 0 tot 95 km per uur in enkele seconden. Ben je niet zo’n waaghals? Geniet dan van het prachtige uitzicht vanuit de Big Wheel op 50 meter hoogte. Geen fan van grote hoogtes? Stap dan achter het stuur van een echte Old Timer. Met meer dan 30 attracties valt er voor iedereen iets te beleven.

Bekijk hier alle Slagharen attracties.

Welke shows zijn er in pretpark Slagharen?

Ontdek naast de vele attracties ook het straatentertainment. Een dag in Slagharen is pas echt onvergetelijk als je Randy & Rosie hebt ontmoet. Geef ze een high five tijdens een meet & greet of bekijk hun spannende shows. Het wordt pas echt spannend als de Red Bandits het toneel opkomen. De schurken van het park hebben sinds kort een eigen podium en breiden in 2023 hun territorium uit met de Red Bandits Adventure. Heb jij de moed om een reeks gevaren te trotseren die de Red Bandits langs de rivier hebben uitgestippeld? Be aware of the Red Bandits.

Bekijk hier alle shows in Attractiepark Slagharen.

Openingstijden Slagharen

Bekijk hier de actuele openingstijden.

Wat kost parkeren bij Slagharen?

Bezoekers van het attractiepark kunnen de auto parkeren op de centrale parkeerplaats aan de Zwarte Dijk. De kosten voor het parkeren bedragen in 2024 €10 per auto en zijn online, bij de parkeerautomaten en de Guest Service te koop.

Kan ik iemand afzetten bij Slagharen?

Iemand afzetten of ophalen bij attractiepark Slagharen? Rijd de hoofdparkeerplaats op en volg de instructies op de borden Kiss & Ride. Hier kun je gratis iemand afzetten of ophalen.

Is Slagharen te bereiken met het OV?

Pal voor de deur van Slagharen stopt er een bus. Deze bus rijdt vanaf treinstations Hardenberg, Coevorden, Zwolle en Hoogeveen.

Plan jouw reis naar het Wilde Westen via 9292ov.nl. Hier vind je de meest actuele tijden, routes en meer.

Slagharen Adres

Zwarte Dijk 37
7776 PB Slagharen
Overijssel

Meer korting?

Wil jij behalve Slagharen korting ook andere acties bekijken? KortingsPret.nl verzamelt de beste deals voor de leukste prijs!

Deel deze tip: