Slagharen

Attractiepark Slagharen (-51%)

Kom naar Attractiepark Slagharen in Overijssel en beleef een spannend familieavontuur in de nieuwe attractie Red Bandits Adventure! Met ruim 30 spannende attracties en entertainment wordt dit een onvergetelijke dag voor jong en oud. Maak een rit in een snelle achtbaan, vlieg rondjes in de zweefmolen en ga op de foto met Randy & Rosie.

Reserveer nu tickets met 51% KORTING voor €16,50!

Bekijk deze deal

Tickets zijn geldig t/m 8 januari 2024.

De deal

 • Je ontvangt jouw ticket(s) direct in je mailbox
 • Meer dan 30 attracties, shows en entertainment
 • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang
 • De tickets zijn te verzilveren t/m 8 januari 2024

Voorwaarden

 • Het e-ticket is geldig voor 1 persoon
 • E-tickets worden niet teruggenomen, uitbetaald, vervangen of verlengd
 • Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen / kortingen
 • Dit ticket is niet inwisselbaar voor geld, een ander ticket of anderszins inwisselbaar
 • Dit ticket mag niet worden doorverkocht of anderszins voor commerciële doeleinden worden gebruikt
 • Iedere vorm van reproductie en/of wederverkoop is verboden
 • Met het betreden van het park ga je akkoord met de voorwaarden
 • Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd

Sinterklaas in Slagharen

Het weekend van 25 & 26 november en 2 & 3 december wordt Sinterklaas gevierd in Slagharen. Op alle dagen heet de Sint om 10.45 uur van harte welkom op de toegangspoort en om 13.00 en 14.00 uur kun je zijn hand schudden tijdens de Meet & Greet op het Fonteinplein.

Kerst en oud & nieuw

Vier jij Kerst in Slagharen? Vanuit het reuzenrad kijk je over een prachtig versierd park met duizenden twinkelende lichtjes. Schuif bij ons aan tafel voor een feestelijk kerstdiner. Dit maken we extra gezellig met muziek en entertainment voor de kinderen.

Slagharen Abonnement 2024

Wil je onbeperkt op Wild West avontuur? Bestel dan een abonnement voor Slagharen en bezoek t/m 5 januari 2025 onbeperkt het attractiepark. Geniet van alle Wild West avonturen en nog veel meer voordelen! Kies voor een Platinum, Goud, Zilver of Brons abonnement.

Bekijk deze deal

Slagharen Cadeaubon

Bestel een Slagharen Cadeaubon! Leuk om cadeau te geven aan iemand (of natuurlijk jezelf). Een familie uitje naar Attractiepark Slagharen voor:

Over Attractiepark Slagharen

Slagharen attracties

Ga op avontuur en stap in de Gold Rush; deze triple launch achtbaan brengt je van 0 tot 95 km per uur in enkele seconden. Ben je niet zo’n waaghals? Geniet dan van het prachtige uitzicht vanuit de Big Wheel op 50 meter hoogte. Geen fan van grote hoogtes? Stap dan achter het stuur van een echte Old Timer. Met meer dan 30 attracties valt er voor iedereen iets te beleven.

Straatentertainment

Ontdek naast de vele attracties ook het straatentertainment. Een dag in Slagharen is pas echt onvergetelijk als je Randy & Rosie hebt ontmoet. Geef ze een high five tijdens een meet & greet of bekijk hun spannende shows. Het wordt pas echt spannend als de Red Bandits het toneel opkomen. De schurken van het park hebben sinds kort een eigen podium en breiden in 2023 hun territorium uit met de Red Bandits Adventure. Heb jij de moed om een reeks gevaren te trotseren die de Red Bandits langs de rivier hebben uitgestippeld? Be aware of the Red Bandits

Openingstijden Slagharen

Het attractiepark is van 4 november t/m 24 december alleen op zaterdag en zondag geopend van 10.00 – 17.00 uur. Tijdens de kerstvakantie van 25 december 2023 t/m 7 januari 2024 is het attractiepark dagelijks geopend.

Bekijk hier de actuele openingstijden.

Bereikbaarheid & parkeergelegenheid

Parkeren bij Slagharen

Bezoekers van het attractiepark kunnen de auto parkeren op de centrale parkeerplaats aan de Zwarte Dijk. De kosten voor het parkeren bedragen €8,50 per auto en zijn online, bij de parkeerautomaten en de Guest Service te koop.

Kiss & Ride

Iemand afzetten of ophalen bij attractiepark Slagharen? Rijd de hoofdparkeerplaats op en volg de instructies op de borden Kiss & Ride. Hier kun je gratis iemand afzetten of ophalen.

Met het openbaar vervoer

Pal voor de deur van Slagharen stopt er een bus. Deze bus rijdt vanaf treinstations Hardenberg, Coevorden, Zwolle en Hoogeveen.

Plan jouw reis naar het Wilde Westen via 9292ov.nl. Hier vind je de meest actuele tijden, routes en meer.

Locatie

Zwarte Dijk 37
7776 PB Slagharen
Overijssel

Deel deze tip: