Last Minute Pretpark

Last minute naar een pretpark

Ben je op zoek naar een leuke vakantie dichtbij huis met kinderen? Kies dan voor een last minute pretpark vakantie. Veel pretparken bieden last minutes aan, de prijzen zijn afhankelijk van het seizoen en de beschikbaarheid. Je kunt kiezen uit één of meerdere overnachtingen, meestal een midweek of een weekend. Hoe sneller je vertrekt vanaf het moment van boeken, hoe hoger de korting. Hieronder vind je de leukste last minute aanbiedingen:

Attractiepark Duinrell

De vakantiehuizen van Duinrell liggen verspreid over het vakantiepark. Je hebt de keuze uit eenvoudige huisjes, maar ook superluxe duingalows met sauna en jacuzzi. Alle accommodaties liggen op loopafstand van bos, duinen en het strand. Voor een vakantie met kinderen één van de leukste pretparken aan de kust! Tijdens je verblijf maak je ook gratis gebruik van het Tikibad. Boek nu een last minute aanbieding via onderstaande deal met hoge korting.

Boek een last minute en profiteer tot wel 30% korting!

Bekijk deze deal

De Efteling

Een vakantie in de Efteling is voor kinderen één van de mooiste Nederlandse pretparken om te overnachten. Boek vroegtijdig je verblijf in deze magische sprookjeswereld, dan profiteer je van 25% korting.

Boek een last minute Efteling hotelkamer of vakantiewoning!

Bekijk deze deal

Safaripark Beekse Bergen

Wordt wakker in een prachtige omgeving vol met dieren. Bij Beekse Bergen boek je nu tijdelijk jouw overnachting met 25% last minute korting. Boek één van de unieke accomodaties op het Lake Resort, Safari Resort of Safari Hotel. Kinderen krijgen tijdens het verblijf ook gratis toegang tot Speelland Beekse Bergen.

Bekijk hier alle last minutes en ontvang tot 25% korting!

Bekijk deze deal

Attractiepark Slagharen

Op het laatste moment nog een heerlijke vakantie boeken? Kies dan voor één van de Slagharen last minutes. Er zijn diverse arrangementen voor families die willen overnachten. Ook heb je een ruime keuze tussen verschillende accomodaties, voor iedereen wat wilt. Ook hier geldt de aanbieding; hoe eerder je vertrekt, hoe meer korting!

Boek nu een last minute aanbieding naar Slagharen!

Bekijk deze deal

Meer korting?

KortingsPret.nl verzamelt de leukste deals voor de beste prijs!

Deel deze tip: