Apenheul

Apenheul (-25%)

In de Apenheul op de Veluwe leven ruim 300 apen, waarvan een groot deel zelfs los rondloopt. Ontdek de dieren, vergaap je aan presentaties van de verzorgers en leef je als een energiek doodshoofdaapje uit in de speeltuinen. Hierdoor wordt jouw dagje uit leuk én leerzaam!

Bestel nu tickets met 25% korting vanaf €16,95!

Bekijk deze deal

Tickets zijn geldig t/m 5 november 2023.

De deal

 • Entreeticket voor Apenheul in Apeldoorn 
 • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang

Voorwaarden en bijzonderheden

 • Geldigheid: eenmalig geldig op de door jou gekozen tijd en datum van 31 maart t/m 5 november 2023.
 • Reserveren: is verplicht. Na aankoop kun je een datum kiezen in de kalender. 
 • Toegang: neem je e-ticket(s) digitaal of geprint mee naar Apenheul.
 • E-ticket: na betalen kun je je e-ticket downloaden in je ActievandeDag-account. Je ontvangt je e-ticket niet per e-mail of post.
 • Openingstijden: van 31 maart t/m 5 november 2023 dagelijks geopend. Kijk op de website van Apenheul voor de actuele openingsdagen en -tijden.
 • Kindertickets: voor kinderen t/m 2 jaar heb je een gratis ticket nodig. Deze boek je in de agenda op apenheul.nl/webshop via de button ‘Ik heb nog geen ticket’. 
 • Rolstoelgebruikers: Apenheul is rolstoeltoegankelijk. Je kunt ook een rolstoel lenen bij de ingang van Stadspark Berg & Bos tegen een borg van € 1,-. 
 • Huisdieren: zijn niet toegestaan.
 • Parkeren: € 9,30 per dag per auto. Parkeerkaarten zijn verkrijgbaar bij de automaten op de gemeentelijke parkeerplaats tegenover Park Berg & Bos.
 • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 

Win 2x Apenheul Tickets

Bied GRATIS mee en win Apenheul tickets voor 2 personen!

Win 2x Tickets

Tickets zijn geldig van 31 maart t/m 5 november 2023.

Hoe werkt het?

 1. Maak GRATIS een account aan en log in. Klaar om mee te bieden?
 2. Veiling op het oog? Plaats het hoogste bod en sleep de veiling binnen. Hebbes!
 3. Betaal je gewonnen veiling via iDEAL of met je creditcard.
 4. Download je waardebon of reserveer je veiling en geniet van je winst!

Met de trein naar de Apenheul?

Wil je met de trein naar de Apenheul in Apeldoorn? Profiteer van deze NS combideal voor €48! Deze actie is te koop en geldig t/m 10 oktober 2023.

De deal

 • Dagretour Daluren Apeldoorn + Bus
 • Entreeticket Apenheul

Bekijk deze deal

Over de Apenheul

Apenheul is al meer dan 50 jaar hét leukste dagje uit tussen de loslopende apen! In dit prachtige groene park op de Veluwe beleef jij een unieke ervaring tussen ruim 300 apen. Een dagje apen spotten is niet alleen bijzonder maar ook leerzaam én herkenbaar. Van alle dieren lijken apen namelijk het meest op mensen.

Tijdens je bezoek kom je niet alleen meer te weten over de apen, maar ook over jezelf. Heb jij slimme orang-oetantrekjes? Ben jij net zo energiek als een doodshoofdaapje? Herken jezelf in één van de ruim 35 apensoorten in Apenheul! Dit unieke apenpark blijft je verrassen. Klim en klauter als een aap in één van de vele speeltuinen, wandel langs het grootste insectenhotel ter wereld, bezoek de presentaties van de dierverzorgers en zie gorillajong Kiango opgroeien. Nu al benieuwd op welke aap jij het meest lijkt? Doe dan voor je bezoek de apentest op de website.

Kijk op apenheul.nl voor meer info over jouw bezoek en leuke activiteiten in de vakanties. Misschien ontdek jij dit seizoen wel een nieuwe bewoner in het park… Nieuwsgierig geworden? Slinger snel naar Apenheul!

Deel deze tip: