Libelle Zomerweek

Libelle Zomerweek 2023 (-37%)

 1,659 aantal keer bekeken

Hét feest voor vriendinnen van 11 t/m 17 mei 2023

De Libelle Zomerweek wordt ook in 2023 weer een feest voor vriendinnen, zussen, moeders, dochters en collega’s. Geniet samen van honderden shops, ga los bij verschillende optredens, ontmoet de mensen achter Libelle of doe mee aan een creatieve workshop. Uiteraard is er ook volop gelegenheid om heerlijk even iets te eten of drinken en bij te komen van al deze leuke indrukken.

Nieuw dit jaar is de Zomerweek in Concert. Op zondag 14 mei (Moederdag!) kent de Libelle Zomerweek namelijk een nóg uitgebreider programma. Denk aan twee concerten van één uur van vrouwelijke Top 40-artiesten en nog heel veel andere optredens. Wie er allemaal langskomen houden we graag nog even geheim, maar het belooft een groots en onvergetelijk muziekspektakel te worden. Dit mogen jullie echt niet missen!

Reserveer nu tickets met 37% korting vanaf €12,50!

Bekijk deze deal

Tickets zijn geldig op een datum naar keuze tussen 11 en 17 mei 2023.

De deal

 • Ticket voor Libelle Zomerweek in EXPO Greater Amsterdam, Vijfhuizen
 • Keuze uit:
  • Regulier ticket Libelle Zomerweek  – geldig van 11 t/m 17 mei, m.u.v. 14 mei
  • Ticket Zomerweek in Concert – geldig op zondag 14 mei

Voorwaarden & bijzonderheden

 • Geldigheid: op een datum naar keuze tussen donderdag 11 en woensdag 17 mei 2023.
 • Openingstijden: van 10.00 – 18.00 uur.
 • E-ticket: na betalen kun je een datum kiezen en je e-ticket downloaden in je ActievandeDag-account. Je ontvangt je e-ticket niet per e-mail of post.
 • Toegang: neem je e-ticket digitaal of geprint mee op de dag van je bezoek. 
 • Rolstoelgebruikers: Libelle Zomerweek is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en er is een beperkt aantal parkeerplaatsen voor mindervaliden aanwezig. Let op: er zijn geen rolstoelen te leen.
 • Kinderen: t/m 3 jaar hebben gratis toegang. Voor kinderen van 4 – 12 jaar kun je een ticket kopen voor € 10,75 in de online ticketshop van Libelle Zomerweek. 
 • Huisdieren: zijn niet toegestaan (m.u.v. hulphonden).
 • Parkeren: kost € 15,- per auto per dag. Je kunt je parkeerticket alvast kopen in de online ticketshop
 • Pendelbus: kom je met het openbaar vervoer? Er rijden pendelbussen tussen station Hoofddorp en het Zomerweek-terrein. Een retourticket kost € 3,50 en kun je kopen in de online ticketshop
 • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 
 • Locatie: EXPO Greater Amsterdam – Stelling 1, 2141 SB Vijfhuizen.

Over Libelle Zomerweek

Urenlang shoppen bij honderden tenten en leuke standjes, lekker eten, en nieuwe producten proeven en proberen: hier kan het allemaal! In het grote Libelle Theater is het de hele dag feest. Zing en swing mee tijdens optredens, laat je verrassen door modeshows vol nieuwe trends en luister mee bij interviews. ⁠Investeer daarnaast in jezelf met een creatieve workshop zoals tangle tekenen, handletteren, zomerse decoraties maken of nieuwe make-up technieken leren.

Locatie

De Libelle Zomerweek vindt plaats in Vijfhuizen, bij EXPO Greater Amsterdam. Het adres is: Stelling 1, 2141 SB Vijfhuizen. Dit is ook het adres dat je kan invoeren in een navigatiesysteem. Schakel de navigatie uit als je de borden ‘Libelle Zomerweek’ tegenkomt en volg de borden om naar de dichtstbijzijnde parkeerplaats te rijden.

Bereikbaarheid & parkeren

A4 vanuit Den Haag

Neem afslag Hoofddorp en volg de N201 richting Heemstede/ Haarlem. Ga hier na 7,5 km rechts richting Vijfhuizen (N205). Op de N205 kunt u na 2,3 km rechts afslaan richting Vijfhuizen. Hierna volgt u de eerste afslag links richting het parkeerterrein van Expo Haarlemmermeer.

A9 vanuit Amsterdam

Neem de afslag Haarlem-Zuid en volg N205 richting Hoofddorp/ Heemstede/ Lisse. Sla op de N205 na 4,5 km rechtsaf richting Vijfhuizen. Hierna gaat u bij de eerste afslag linksaf richting het parkeerterrein van Expo Haarlemmermeer.

Vanuit Haarlem/ Heemstede

Volg de N201 richting Hoofddorp. Sla op de N201 af naar de N205 richting Vijfhuizen. Volg de N205 voor 2,3 km en sla dan linksaf richting Vijfhuizen. Sla vervolgens de eerste afslag linksaf richting het parkeerterrein van Expo Haarlemmermeer.

Als u met de auto komt, is er voldoende parkeergelegenheid. Vanaf de afrit van de snelweg wordt u naar een parkeerplaats geleid. Een parkeerkaart kost € 12,50 en is zowel verkrijgbaar in de voorverkoop (tegelijk te bestellen bij de ticket) als op het event.

Per trein

Expo Haarlemmermeer is via verschillende stations met het openbaar vervoer bereikbaar. Met de trein kunt u reizen naar Station Schiphol Airport, Haarlem, Heemstede-Aerdenhout en Hoofddorp. Vanaf hier kunt u Expo Haarlemmermeer bereiken via bus of taxi. Daarnaast kunt u vanaf station Heemstede-Aerdenhout ook met de fiets, deze route is 8 km.

NS Combideal

NS biedt een voordelige combideal. Deze is te boeken via Spoordeelwinkel: treinticket + pendelbus ticket + toegang tot Libelle Zomerweek. Opstappen kan op elk treinstation in Nederland en vanaf Station Hoofddorp word je met een pendelbus naar Vijfhuizen gebracht. Aan het eind van de dag ga je met de pendelbus-ticket terug naar het station en vanuit daar met de trein naar huis. 

Met de bus

Expo Haarlemmermeer is via verschillende stations met het openbaar vervoer bereikbaar. Met de trein kunt u reizen naar Station Schiphol Airport, Haarlem en Hoofddorp. Vanaf hier kunt u Expo Haarlemmermeer bereiken via bus (lijn 300) of taxi.

Pendelbus

Vanaf station Hoofddorp gaan er pendelbussen heen en weer naar Expo Haarlemmermeer.

Deel deze tip: