Libelle Zomerweek 2024

Libelle Zomerweek 2024 (-31%)

Hét feest voor vriendinnen van 23 t/m 29 mei 2024

Reserveer via onderstaande deal en ontvang €3 korting op tickets + GRATIS tas én boek eventueel leuke extra’s!

[wpcd_coupon id=17309]

Libelle Zomerweek met Tripper.nl

De Libelle Zomerweek 2024 is te bezoeken vanaf 23 t/m 29 mei bij het Haarlemmermeerse Bos in Vijfhuizen. Geniet samen van de start van de zomer! Kom shoppen, creatieve workshops volgen, zing en swing tijdens optredens van bekende artiesten én proef de smaken van de zomer. Dit feest wil je niet missen!

Reserveer nu tickets met 31% KORTING!

Bekijk deze deal

De deal

  • Ticket Libelle Zomerweek in Vijfhuizen, vlakbij Haarlem
  • Te bezoeken vanaf 23 t/m 29 mei
  • Honderden shops

Wat kun je er doen?

  • Op de Zomerweek shop je tassen vol mooie zomerproducten. Laat je inspireren door de laatste mode, test en proef nieuwe producten en ambachtelijke lekkernijen én laat je verrassen door geweldige acties;
  • Luid de zomermaanden in met feestelijke optredens van bekende artiesten en ontmoet je favoriete auteurs én columnisten van Libelle en Margriet;
  • Trakteer jezelf op lekkers uit diverse foodtrucks en proef de smaken van de zomer;
  • Volg creatieve workshops met een zomers tintje. Of je nu van kunst, handwerk of culinaire creaties houdt, er is voor ieder wat wils.

Over de Zomerweek

Urenlang shoppen bij honderden tenten en leuke standjes, lekker eten, en nieuwe producten proeven en proberen: hier kan het allemaal! In het grote Libelle Theater is het de hele dag feest. Zing en swing mee tijdens optredens, laat je verrassen door modeshows vol nieuwe trends en luister mee bij interviews. ⁠Investeer daarnaast in jezelf met een creatieve workshop zoals tangle tekenen, handletteren, zomerse decoraties maken of nieuwe make-up technieken leren.

Openingstijden Zomerweek

Je kunt de Zomerweek elke dag vanaf 10.00 – 18.00 uur bezoeken.

Locatie

De Libelle Zomerweek vindt plaats in Vijfhuizen, bij het Haarlemmermeersebos. Het adres is: Stelling 1, 2141 SB Vijfhuizen. Dit is ook het adres dat je kan invoeren in een navigatiesysteem. Schakel de navigatie uit als je de borden ‘Libelle Zomerweek’ tegenkomt en volg de borden om naar de dichtstbijzijnde parkeerplaats te rijden.

Bereikbaarheid & parkeren

A4 vanuit Den Haag

Neem afslag Hoofddorp en volg de N201 richting Heemstede/ Haarlem. Ga hier na 7,5 km rechts richting Vijfhuizen (N205). Op de N205 kunt u na 2,3 km rechts afslaan richting Vijfhuizen. Hierna volgt u de eerste afslag links richting het parkeerterrein van Expo Haarlemmermeer.

A9 vanuit Amsterdam

Neem de afslag Haarlem-Zuid en volg N205 richting Hoofddorp/ Heemstede/ Lisse. Sla op de N205 na 4,5 km rechtsaf richting Vijfhuizen. Hierna gaat u bij de eerste afslag linksaf richting het parkeerterrein van Expo Haarlemmermeer.

Vanuit Haarlem/ Heemstede

Volg de N201 richting Hoofddorp. Sla op de N201 af naar de N205 richting Vijfhuizen. Volg de N205 voor 2,3 km en sla dan linksaf richting Vijfhuizen. Sla vervolgens de eerste afslag linksaf richting het parkeerterrein van Expo Haarlemmermeer.

Als u met de auto komt, is er voldoende parkeergelegenheid. Vanaf de afrit van de snelweg wordt u naar een parkeerplaats geleid. Een parkeerkaart kost € 12,50 en is zowel verkrijgbaar in de voorverkoop (tegelijk te bestellen bij de ticket) als op het event.

Per trein

Expo Haarlemmermeer is via verschillende stations met het openbaar vervoer bereikbaar. Met de trein kunt u reizen naar Station Schiphol Airport, Haarlem, Heemstede-Aerdenhout en Hoofddorp. Vanaf hier kunt u Expo Haarlemmermeer bereiken via bus of taxi. Daarnaast kunt u vanaf station Heemstede-Aerdenhout ook met de fiets, deze route is 8 km.

NS Combideal

NS biedt een voordelige combideal. Deze is te boeken via NS Spoordeelwinkel: treinticket + pendelbus ticket + toegang tot de Zomerweek. Opstappen kan op elk treinstation in Nederland en vanaf Station Hoofddorp word je met een pendelbus naar Vijfhuizen gebracht. Aan het eind van de dag ga je met de pendelbus-ticket terug naar het station en vanuit daar met de trein naar huis. 

Bekijk combideal

Met de bus

Expo Haarlemmermeer is via verschillende stations met het openbaar vervoer bereikbaar. Met de trein kunt u reizen naar Station Schiphol Airport, Haarlem en Hoofddorp. Vanaf hier kunt u Expo Haarlemmermeer bereiken via bus (lijn 300) of taxi.

Pendelbus

Vanaf station Hoofddorp gaan er pendelbussen heen en weer naar Expo Haarlemmermeer.

Meer festivals & evenementen met korting?

KortingsPret.nl verzamelt de leukste deals voor de beste prijs!

Deel deze tip: