Tina Turner Musical

Tina Turner Musical (-50%)

Extra voordelig last minute naar de Tina Turner Musical in het Beatrix Theater Utrecht? Wil jij met je eigen ogen zien waarom deze rockende voorstelling genomineerd was met maar liefst 7 Musical Awards en genieten van het inspirerende levensverhaal van The Queen of Rock-‘n-roll? Deze spectaculaire musical is te zien t/m 18 februari 2023. Mis hem niet!

Reserveer nu de allerlaatste tickets en ontvang 50% korting!

Bekijk deze deal

De deal

  • Tot 50% voordeel
  • Geldig voor voorstellingen t/m 18 februari 2023
  • Je ontvangt de tickets direct in je mailbox
  • let op: de tickets zijn exclusief service kosten, deze worden per ticket nog verrekend

Over de Tina Turner Musical

Tina Turner won maar liefst 11 Grammy Awards en haar shows werden wereldwijd bezocht door miljoenen bezoekers. TINA – De Tina Turner Musical is de 1e musical over haar leven en is geproduceerd in samenwerking met Tina Turner zelf. Al haar bekende hits, zoals ‘Nutbush city limits’, ‘Private dancer’, ‘What’s love got to do with it’ en ‘The best’ komen voorbij. 1 ding is zeker: het levensverhaal van de Queen of Rock-’n-Roll en de swingende muziek laten een diepe indruk achter op het publiek. Jij kunt er last minute bij zijn!

Speeldata

Tina Turner Musical is te zien tot en met 18 februari 2023.

Bereikbaarheid & parkeren

Met de auto

In de straten rondom het Beatrix Theater kun je niet gratis parkeren. Vlakbij het theater vind je een aantal parkeergarages. Deze zijn zeven dagen per week, 24 uur per dag geopend: 

⁠Parkeerterreinen Jaarbeurs P1 en P3

Jaarbeurs P1 en P3 liggen tegenover het Beatrix Theater, op zeer korte loopafstand. In het centrum van Utrecht zijn er ook andere parkeerterreinen die als P1 of P3 zijn aangeduid. Let daarom goed op de borden Jaarbeurs P1 en P3.

Navigatieadressen:

Jaarbeurs P1: Graadt van Roggenweg 400, Utrecht
Jaarbeurs P3: Van Zijstweg 21, Utrecht

Parkeergarage Croeselaan

Deze garage bevindt zich onder het Jaarbeursplein tegenover het Beatrix Theater. 

Navigatieadres:

Croeselaan 14P, Utrecht

De uitrijkaarten zijn verkrijgbaar bij de Theaterkassa en in de Theatershop van het Beatrix Theater. Zo hoeft u niet in de rij voor de betaalautomaat te staan. Uitrijkaarten voor Jaarbeurs P1 en P3 kosten € 17,50 en zijn 12 uur geldig. Uitrijkaarten voor Croeselaan kosten € 14,20 en zijn 6 uur geldig. 

Met het openbaar vervoer

Het Beatrix Theater is gelegen naast het Utrecht CS en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (OV). Kijk voor reisinformatie op 9292.nl.

Locatie:

Beatrix Theater
Jaarbeursplein 6A
3521 AL in Utrecht.

Deel deze tip: