Walibi Play 2024

Gamefestival Walibi Play 2024

Hét gamefestival voor de hele familie!

Kom op 3, 4 en 5 mei naar Walibi Holland en beleef Walibi Play! Met meer dan 15 te gekke games én 3 gamelegendes is er tijdens deze editie van Walibi Play genoeg te beleven. Ga de talloze uitdagingen aan, win te gekke prijzen en beleef nog veel meer! Tijdens Walibi Play stap je met het gezin in de unieke omgeving van je kind, terwijl je samen de grenzen opzoekt in meer dan 40 spectaculaire attracties voor jong en oud.

Reserveer nu tickets vanaf €21,75!

Bekijk deze deal

Over Walibi Play

Kijk hoe jouw kinderen de strijd aangaan met bekende gamer Paraduze tijdens Fortnite, ga samen de battle aan met Just Dance en laat zien wat vroeger jouw go-to game was in de Retro zone. Wie is de betere coureur? Dat wordt besloten tijdens een wild ritje Mario Kart. En er is nog veel meer te beleven…

Help met het namaken van Walibi in Minecraft, speel mini-games in de wereld van Roblox of ga de strijd aan in Rocket League of Kayak VR.

Voor wie is Walibi Play?

Walibi Play is voor families met kinderen die gek zijn op gamen. Er zijn genoeg games te vinden voor zowel jonge kinderen vanaf 6 jaar tot retro games voor de mama’s en papa’s. Uiteraard is het de ouders toegestaan ook mee te spelen.

Openingstijden

Walibi Play is op 3, 4 en 5 mei van 10:00 – 18:00 uur. Naast dat er op het park allemaal populaire games te vinden zijn, kun je natuurlijk ook genieten van alle spectaculaire attracties! 

Walibi Play Games

In 5 verschillende gaming zones liggen er talloze games te wachten. Van populaire titels als Fortnite en Minecraft tot échte klassiekers als Mario Kart.

Bekijk alle games

Meer korting?

KortingsPret.nl houd je op de hoogte van de leukste deals voor de beste prijs!

Deel deze tip: