Aviodrome

Aviodrome Lelystad (-32%)

Wil je een spannend, leerzaam en betaalbaar dagje uit? Kom naar Luchtvaartmuseum Aviodrome Lelystad en ontdek een wereld vol vliegtuigavontuur. Met meer dan 100 vliegtuigen en genoeg te zien, doen én beleven is dit het leukste dagje uit met het hele gezin!

Bestel nu tickets met 32% korting voor maar €12,95!

Bekijk deze deal

Tickets zijn geldig t/m 31 december 2023.

De deal

 • Entreeticket voor Aviodrome Lelystad
 • Keuze uit volwassen- of kindertickets
 • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang

Voorwaarden & bijzonderheden

 • Geldigheid: Eenmalig geldig op de door jou gekozen tijd en datum t/m uiterlijk 31 december 2023.
 • Reserveren: je kunt maximaal 6 maanden van tevoren boeken. Hoe eerder je reserveert, hoe groter de kans dat jouw favoriete datum en tijdslot nog beschikbaar is. 
 • Toegang: neem je e-ticket(s) mee naar Aviodrome. Je e-ticket kan ook gescand worden vanaf je smartphone of tablet.
 • E-ticket: na betalen kun je je e-ticket downloaden en vervolgens een dag reserveren via de website van Aviodrome. Je ontvangt je e-ticket niet per e-mail of post.
 • Kindertickets: kinderen t/m 2 jaar kunnen gratis naar binnen. Het is wel verplicht een ticket hiervoor te reserveren via de website van Aviodrome.
 • Mindervaliden: Aviodrome is zeer rolstoelvriendelijk. Sommige vliegtuigen zijn echter alleen toegankelijk met een trap en ook het passagiersgedeelte van de Boeiing 747 is niet toegankelijk met de rolstoel.
 • Huisdieren: het is niet toegestaan een huisdier mee te nemen. Blindengeleide- of hulphonden zijn wel toegestaan.
 • Parkeren: € 7,50 per voertuig. Een parkeerkaart is ter plaatse te koop.
 • Openingstijden: van 10.00 – 17.00 uur (maandagen buiten vakanties en feestdagen gesloten).
 • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 

Win 2x Aviodrome Tickets

Bied GRATIS mee en win Aviodrome tickets voor 2 personen!

Win 2x Tickets

Tickets zijn geldig t/m 31 december 2023.

Hoe werkt het?

 1. Maak GRATIS een account aan en log in. Klaar om mee te bieden?
 2. Veiling op het oog? Plaats het hoogste bod en sleep de veiling binnen. Hebbes!
 3. Betaal je gewonnen veiling via iDEAL of met je creditcard.
 4. Download je waardebon of reserveer je veiling en geniet van je winst!

Luchtvaartmuseum Aviodrome

De tijd vliegt bij Luchtvaartmuseum Aviodrome. In de expositie ‘100 jaar luchtvaart in Nederland’ word je meegevoerd langs bijzondere vliegtuigen en helikopters uit de geschiedenis. Je ziet er de 1e vliegtuigen van de gebroeders Wright en Anthony Fokker, ontmoet Connie (Lockheed Constellation) en tante Ju (Junkers) en vele andere vliegende legendes. Stap vervolgens aan boord van de Boeing 747 en verlaat zelfs de aarde om als astronaut een kijkje te nemen in de ruimte. Wil je nog meer vliegtuigavontuur? Bezoek dan de 4D-film Skymania. Dé plek om jouw zenuwen op de proef te stellen.

Vlieg ook door de nieuwe expositie “Sneller dan het geluid” en breng straaljagers en straalmotoren tot leven. Je ontdekt er de allermooiste en meest bijzondere straaljagers ter wereld, zoals de allereerste van Nederland, de Gloster Meteor. 

Natuurlijk mag je bij Aviodrome Lelystad ook zelf vliegen. Door middel van leuke proeven weet je precies hoe een vliegtuig werkt. Tijd om een even te zitten is er bijna niet, want ook in de binnen- en buitenspeeltuinen ben je uren zoet! Voor wie echt de smaak te pakken heeft is er ook een piloten- en stewardessenopleiding. Je wordt getoetst tijdens een vlieg-, sein-, kennis-, ogen- en een stuurtest. Voer alle opdrachten succesvol uit en ga naar huis met een piloten of stewardessen diploma.

Meer dan 100 vliegtuigen

In het enige luchtvaartmuseum van Nederland vind je meer dan 100 vliegtuigen en helikopters. Oude, houten vliegtuigen, helikopters, straaljagers en zelfs ruimtecapsules. Een aantal vliegtuigen mag je zelfs van binnen bewonderen. En vergeet je niet omhoog te kijken? Ook daar is van alles te zien. Luchtvaartmuseum Aviodrome is daarom ook bijzonder interessant en leerzaam voor volwassenen. In Aviodrome vind je de vliegtuigen die je misschien wel in je kinderjaren voorbij zag vliegen of waar je jouw eerste vlucht in beleefd.

Kijk op aviodrome.nl voor meer informatie over jouw bezoek en activiteiten in de vakanties. Zo weet je precies wanneer er leuke evenementen georganiseerd worden. Nieuwsgierig? Kom naar Aviodrome voor een dag vol luchtvaartavontuur!

Deel deze tip: