Walibi Fright Nights

Tickets Fright Nights Walibi Holland

De kaartverkoop voor de Walibi Fright Nights 2022 is van start gegaan! De Early Bird tickets zijn helaas al uitverkocht, maar er zijn nog steeds tickets beschikbaar voor oktober.

Bestel nu online jouw Fright Night tickets vanaf €33,-!

Bekijk deze deal

Let op: de Walibi Fright Nights zijn niet geschikt voor kinderen onder de 16 jaar. Voor kinderen zullen er de Halloween Spooky Days georganiseerd worden.

Korting met Walibi Vriendenabonnement

Profiteer van extra korting als je met minimaal 4 personen een Walibi Vriendenabonnement aanschaft. Je krijgt met je abonnement twee keer toegang tot de Halloween Fright Nights en je profiteert van exclusieve acties.

Wanneer zijn de Walibi Fright Nights?

Op onderstaande data kun je naar de Walibi Fright Nights 2022.

  • 8 en 9 oktober
  • 15 en 16 oktober
  • 20, 21, 22 en 23 oktober
  • 27, 28, 29 en 30 oktober

Het attractiepark is geopend van 10.00 – 23.00 uur, de Fright Nights beginnen om 18:00 uur s’avonds.

De beste pretpark deals vind je op Tripper.nl

Angstaanjagende Haunted Houses

Betreed huiveringwekkende Haunted Houses tijdens Halloween Fright Nights. Blijf op je hoede want ik elke hoek sluimert gevaar. Komt die koude rilling door pure angst of is het de ijzige adem van iemand achter je….

Wrede Walkthroughs

Ben jij een echte dare devil en durf jij een van deze heftige walkthroughs aan? Of ben je te bang…

Overnachten in Walibi Holland

Overnachten na een dag Walibi Holland? Dat kan! Pal naast Walibi ligt namelijk het vakantiepark Walibi Village. Na een spectaculaire dag vol adrenaline kun je heerlijk ontspannen in een van de 142 comfortabele bungalows. Je hoeft ’s avonds niet meer helemaal naar huis te rijden, maar kunt lekker blijven slapen in een 4-, 7- of 8-persoons vakantiehuisje. Of je boekt de 16-persoons villa met je hele familie of al je vrienden! Jouw verblijf in Walibi Village is altijd inclusief één dag toegang tot attractiepark Walibi Holland.

Donkere wolken pakken zich samen boven Walibi Holland… De dreigende energie en een hels kabaal uit deze wolken doen je verstijven. Geef je over aan de duisternis tijdens de Walibi Fright Nights 2022: Darkness takes over!

De hemel wordt gitzwart en al het licht om je heen gaat uit. Je bent belandt in de chaos van het donker. Dit jaar wordt Halloween Fright Nights gedomineerd door Darkness. Zelfs Eddie de Clown voelt zich opgejaagd door de ontwikkelingen in Walibi. Hij heeft zijn spullen gepakt en is vertrokken. Maar of Eddie echt ‘weg’ is? Daar kom je nog wel achter…

Wicked Woods

Na de Salem Witch Trials in 1692 dacht het volk dat ze alle heksen hadden uitgeroeid en weer veilig waren. Maar de sterkste en meest kwaadaardige heksen overleefden het en trokken zich terug in het diepe, donkere bos… Op de loer, wachtend en sterker dan ooit… Durf jij het aan om Wicked Woods in te trekken? 

Camp of Curiosities

De smerige geur van zaagsel en olifantenpoep dringt je neusgaten binnen. Op de achtergrond hoor je hysterische circusmuziek en de vrouw met de baard staart je indringend aan. Probeer de messen van de messenwerper te ontwijken als jij door het verlaten Camp of Curiosities dwaalt…

Spectaculaire attracties

Natuurlijk zijn de attracties ook gewoon geopend! Beleef een unieke rit in de nieuwste ride UNTAMED, wordt afgeschoten in Xpress: Platform 13 of ga 6x over de kop in Speed of Sound. Met meer dan 30 spectaculaire attracties is er genoeg te beleven.