Plopsa Coo ticket

Plopsa Coo (-40%)

Geniet van een magische lentedag in Plopsa Coo met de kortingscode LENTE40! Koop tot 14 mei 2023 tickets ≥1m voor Plopsa Coo met 40% KORTING en beleef onvergetelijke dag!

Reserveer nu tickets met 40% korting voor slechts €17,99!

Bekijk deze deal

Tickets zijn geldig tot 15 juli 2023.

Hoe werkt het?

  1. Klik hier of hierboven op ‘Bekijk deze deal’
  2. Klik op ‘KOOP HIER’
  3. Klik op “KOOP HIER UW TICKETS” bij Plopsa Coo
  4. Selecteer “STANDAARD TICKETS”.
  5. Klik op “VOLLEDIGE DAG/DAGKAARTEN”
  6. Selecteer het aantal gewenste tickets ≥1m
  7. Selecteer eventuele extra tickets (parking, tickets 85cm-1m,…)
  8. Voer de kortingscode LENTE40 onderaan in. De 40% korting wordt toegepast.
  9. Rond de aankoop af

Plopsa Coo attracties

Midden in de Belgische Ardennen vind je Plopsa Coo. In dit prachtige groene park geniet je van 25 attracties voor het hele gezin. In de achtbaan Vicky The Ride haal je een duizelingwekkende snelheid en vanaf de uitkijktoren heb je een spectaculair uitzicht over het park. Óf laat je meenemen in de wondere wereld van Maya de Bij in de Vlindervlucht. Voor de echte dino-fanaten is er nog de DinoSplash: een attractie vol waterpret met 3 glijbanen in een reusachtige vulkaan en langs machtige dinosaurussen. Plopsa Coo combineert plezier, natuur en avontuur tot het ideale dagje uit.

Plopsa Coo eten & drinken 

Van al dat spelen krijg je best trek. Gelukkig kun je bij Plopsa Coo genoeg lekkers eten en drinken. Haal bijvoorbeeld een zoete snack zoals een suikerspin of ijsje bij Halvar, een heerlijke frituursnack bij Chez Fred óf een pasta in het gezellige restaurant La Cascade. 

Deel deze tip: