Pakawi Park

Pakawi Park in België (-30%)

Beleef de dieren zoals nergens anders in Pakawi Park in België. Dit is niet zomaar een dierentuin, maar véél meer dan een dag dieren kijken. Het is een zintuigprikkelende totaalervaring die verwondert, raakt en inspireert. In deze dierentuin vind je o.a. grote katachtigen, tropische vogels én een bos met beren en wolven!

Reserveer nu tickets met 30% korting voor maar €17,45!

Bekijk deze deal

Tickets zijn geldig t/m 5 november 2023. 

De deal

 • 30% korting op entreeticket Pakawi Park
 • ticket is geldig voor personen vanaf 3 jaar

Voorwaarden & bijzonderheden

 • Geldigheid: vanaf aankoop t/m uiterlijk 5 november 2023. 
 • Toegang: neem de ActievandeDag e-ticket(s) mee naar Pakawi Park. 1 ticket is voor 1 persoon. Dat is je toegangsbewijs.
 • Waardebon/ e-ticket: na betalen, kun je je waardebon of e-ticket downloaden in je ActievandeDag account. Je ontvangt je waardebon of e-ticket niet per e-mail of post.
 • Kinderen: kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang.
 • Huisdieren: honden zijn toegestaan mits aangelijnd. Het park is grotendeels toegankelijk voor honden met uitzondering van de tropenhal en de grote wandelvolière.
 • Mindervaliden: het park is toegankelijk voor mindervaliden.
 • Parkeren: gratis.
 • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na verzilveren is annuleren niet meer mogelijk. 

Win 2x Pakawi Tickets

Bied GRATIS mee en win Pakawi tickets voor 2 personen!

Win 2x Tickets

Tickets zijn geldig t/m 5 november 2023.

Hoe werkt het?

 1. Maak GRATIS een account aan en log in. Klaar om mee te bieden?
 2. Veiling op het oog? Plaats het hoogste bod en sleep de veiling binnen. Hebbes!
 3. Betaal je gewonnen veiling via iDEAL of met je creditcard.
 4. Download je waardebon of reserveer je veiling en geniet van je winst!

Over Pakawi Park

Je waant jezelf op expeditie als je vanaf de loopbrug tussen de kruinen van de bomen stilletjes observeert hoe wolven en beren samenleven. En je voelt je betoverd en verwonderd wanneer de meest kleurrijke vogels vlak voor je neus voorbij vliegen in een exotische plantentuin. Pakawi Park wil je niet alleen leren hoe exotische dieren leven. Ze willen het jou zelf laten ervaren met al je zintuigen. Jou raken, inspireren en bij je nekvel grijpen.

Pakawi Park dieren

Maar liefst 250 verschillende diersoorten, de één wat hariger en luidruchtiger dan de ander, wonen allemaal in de exotische Antwerpse Kempen. Maar een bezoek aan Pakawi Park is véél meer dan een dagje dieren kijken. Het is een zintuigprikkelende totaalervaring die verwondert, raakt en inspireert.

Je leert niet alleen hoe onze dieren in hun natuurlijke habitat leven, maar speelt zelf een actieve en fascinerende rol in hun verhaal. In Pakawi Park zie je niet alleen met je eigen ogen hoe olifanten een modderbad nemen op de Afrikaanse savanne. Je voelt ook hoe de druppels water die van dat heerlijke tafereel opdwarrelen, tegen je gelaat plenzen.

Openingstijden

Bekijk hier de openingstijden van Pakawi Park.

Locatie

Pakawi Park
Bukenberg 45
2491 Olmen
België

Deel deze tip: