Margriet WinterFair

Margriet WinterFair in Den Bosch (-28%)

Margriet Winterfair is te bezoeken vanaf 25 november t/m 1 december 2022

Koop nu jouw ticket voor het gezelligste winterfeest van Nederland, de Margriet Winterfair 2022! Vanaf 25 november t/m 1 december 2022 kun je in de Brabanthallen in Den Bosch gezellig shoppen, leuke en creatieve workshops volgen, heerlijke delicatessen proeven, meezingen met bekende artiesten, inspirerende modeshows bijwonen en vooral heel veel genieten.

Bestel nu tickets met 28% korting en voor slechts €15!

Bekijk deze deal

De deal

 • Entreeticket voor Margriet Winterfair in de Brabanthallen, Den Bosch
 • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang

Voorwaarden & bijzonderheden

 • Geldigheid: op een dag naar keuze van 25 november t/m 1 december 2022.
 • Openingstijden evenement: van 10.00 – 18.00 uur. Vanaf 9.30 uur kun je alvast terecht voor een kop koffie.
 • E-tickets: na betalen kun je je e-ticket downloaden en vervolgens een dag reserveren in je ActievandeDag-account. Je ontvangt je e-ticket niet per e-mail of post.
 • Toegang: neem je e-ticket(s) digitaal of geprint mee. Dit is je toegangsbewijs. 
 • Mindervaliden: de beurs is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Met een officiële invalidenkaart kun je parkeren op een speciale plek. 
 • Huisdieren: het is niet toegestaan een huisdier mee te nemen (m.u.v. blindengeleide- en hulphonden).
 • Parkeren: € 15,- per dag per auto. Je kunt de parkeerkaart ter plaatse kopen óf van tevoren online op de website van Margriet Winterfair. 
 • Gratis pendelbussen: vanaf treinstation Den Bosch rijden er vanaf 8.30 – 18.30 uur de hele dag gratis pendelbussen naar de Brabanthallen.
 • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk, je datum wijzigen is wel mogelijk.

Over de Margriet Winterfair 2022

Na twee jaar kunnen eindelijk de deuren van de Brabant Hallen Den Bosch weer open voor het gezelligste winterfeest van Nederland: de 20ste editie van de Margriet Winterfair! Kom van 25 november t/m 1 december gezellig shoppen, workshops volgen, inspiratie opdoen, meezingen met artiesten, lekker eten en vooral genieten van een heerlijk dagje uit.

Kom je ook naar het gezelligste winterfeest van Nederland?

Het dak gaat eraf!

Vier kerst met bekende artiesten. Het belooft elke dag een groot feest te worden in het Margriet Theater! 

Shop till you drop

Wie van gezellig winkelen houdt, kan haar hart ophalen op Margriet Winterfair. Op de Fair vind je honderden stands met de leukste mode, woonaccessoires, hebbedingen, keukenspullen, cadeautjes en de nieuwste producten. 

⁠Duizenden workshopplekken

Leer iets nieuws, doe inspiratie op en/of maak iets moois tijdens een van de vele workshops. Een gezellige en leerzame onderbreking van de dag! 

Inspirerende modeshows

Doe inspiratie op tijdens de drie geweldige modeshows op Margriet Winterfair. En extra leuk, alles wat voorbij komt is meteen te koop op de Fair.

Bereikbaarheid

Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch is per auto eenvoudig te bereiken en ligt op ongeveer 1 uur rijden van Apeldoorn, Amsterdam, Den Haag, Bergen op Zoom, Venlo, Roermond, Rotterdam en Antwerpen.
Bezoekers van Margriet Winterfair volgen vanaf de snelweg richting ‘s-Hertogenbosch de aanwijzingen op de gele borden naar de parkeerplaats van de Brabanthallen. Bestel alvast online een parkeerkaart voor €15. Let op je parkeerkaart heb je nodig aan het einde van de dag bij het verlaten van het parkeerterrein, je parkeerkaart wordt daar gescand. Het is ook mogelijk om op de dag zelf een parkeerkaart aan te schaffen. 

Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch bevindt zich op loopafstand van het ‘s-Hertogenbosch Centraal station.
Vanaf het station rijden vanaf 08.30 uur tot 19.30 uur gratis pendelbussen in ongeveer 5 minuten naar de entree en ze brengen je weer terug naar het station.

Openingstijden

De reguliere openingstijden van Margriet Winterfair 2022 zijn van 10.00 t/m 18.00 uur. Voordat je een bezoek aan Margriet Winterfair brengt is het fijn om alvast warm te beginnen met een lekker kopje koffie, vanaf 09.30 uur kan je daarvoor alvast terecht.

Deel deze tip: