Margriet WinterFair

Margriet WinterFair in Den Bosch (-15%)

Margriet Winterfair is te bezoeken vanaf 24 t/m 30 november 2023

Koop nu jouw ticket voor het gezelligste winterfeest van Nederland, de Margriet Winterfair 2023! Vanaf 24 t/m 30 november 2023 kun je in de Brabanthallen in Den Bosch gezellig shoppen, leuke en creatieve workshops volgen, heerlijke delicatessen proeven, meezingen met bekende artiesten, inspirerende modeshows bijwonen en vooral heel veel genieten.

Reserveer nu tickets met 15% KORTING! OP=OP

Bekijk deze deal

Over de Margriet Winterfair 2023

Vier in november in Den Bosch het gezelligste winterfeest van Nederland: de 21ste editie van de Margriet Winterfair! Kom van 24 t/m 30 november gezellig shoppen, workshops volgen, inspiratie opdoen, meezingen met artiesten, lekker eten en vooral genieten van een heerlijk dagje uit.

Kom je ook naar het gezelligste winterfeest van Nederland?

Het dak gaat eraf!

Vier kerst met bekende artiesten. Het belooft elke dag een groot feest te worden in het Margriet Theater! 

Shop till you drop

Wie van gezellig winkelen houdt, kan haar hart ophalen op Margriet Winterfair. Op de Fair vind je honderden stands met de leukste mode, woonaccessoires, hebbedingen, keukenspullen, cadeautjes en de nieuwste producten. 

⁠Duizenden workshopplekken

Leer iets nieuws, doe inspiratie op en/of maak iets moois tijdens een van de vele workshops. Een gezellige en leerzame onderbreking van de dag! 

Inspirerende modeshows

Doe inspiratie op tijdens de drie geweldige modeshows op Margriet Winterfair. En extra leuk, alles wat voorbij komt is meteen te koop op de Fair.

Bereikbaarheid

Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch is per auto eenvoudig te bereiken en ligt op ongeveer 1 uur rijden van Apeldoorn, Amsterdam, Den Haag, Bergen op Zoom, Venlo, Roermond, Rotterdam en Antwerpen.
Bezoekers van Margriet Winterfair volgen vanaf de snelweg richting ‘s-Hertogenbosch de aanwijzingen op de gele borden naar de parkeerplaats van de Brabanthallen. Bestel alvast online een parkeerkaart voor €15. Let op je parkeerkaart heb je nodig aan het einde van de dag bij het verlaten van het parkeerterrein, je parkeerkaart wordt daar gescand. Het is ook mogelijk om op de dag zelf een parkeerkaart aan te schaffen. 

Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch bevindt zich op loopafstand van het ‘s-Hertogenbosch Centraal station.
Vanaf het station rijden vanaf 08.30 uur tot 19.30 uur gratis pendelbussen in ongeveer 5 minuten naar de entree en ze brengen je weer terug naar het station.

Openingstijden

De reguliere openingstijden van Margriet Winterfair 2023 zijn van 10.00 t/m 18.00 uur. Voordat je een bezoek aan Margriet Winterfair brengt is het fijn om alvast warm te beginnen met een lekker kopje koffie, vanaf 09.30 uur kan je daarvoor alvast terecht.

Deel deze tip: