Beekse Bergen Lodges 8 personen

Unieke vakantiehuizen voor 8 personen in Beekse Bergen

8-persoons Lodges en Safari-tenten in Beekse Bergen

Willen jullie overnachten in een Beekse Bergen vakantiehuis voor 8 personen? Slaap tussen de dieren, overnacht in een moderne accommodatie of ervaar precies waar ‘glamping’ voor staat in één van de Safari-tenten. Deel deze unieke ervaring met jouw vrienden of familie tijdens het vrienden- of familieweekend. Bij een overnachting in Beekse Bergen krijg je ook gratis en onbeperkt entree tot Safaripark Beekse Bergen.

Bekijk hier unieke vakantiehuizen geschikt voor 8 personen!

Bekijk deze deal

8-persoons vakantiehuizen

De ruime lodges zijn zeer geschikt voor een verblijf met 8 personen. Deze zijn voorzien van 4 ruime slaapkamers, 2 badkamers inclusief sauna en een open leefkeuken. Deze ruimte is groot opgezet waardoor er voldoende ruimte is. Zo kun je nog met zijn allen op de bank een film kijken of gezellig bijkletsen. Het terras heeft plek voor iedereen om lekker van het zonnetje te genieten of over de savanne uit te kijken naar de neushoorns, giraffen en zebra’s.

Geniet van de luxe die een vakantiehuis te bieden heeft. De lodges op het Safari Resort zijn perfect voor een vakantie waar je lekker wilt uitrusten, maar ook een avontuurlijke en unieke ervaring zoekt. 

Safari-tenten

De Safari-tenten op het Lake Resort zijn ideaal voor jouw ‘glamping’ vakantie. Ze zijn ruim opgezet waardoor er genoeg ruimte is voor 8 personen. De open leefkeuken zorgt voor een knus en luxe gevoel. In de keuken vind je een koelkast met vriesvak, Puro koffiemachine, waterkoker, standaard keukeninventaris en een kookplaat.

De Safari-tenten hebben ruimte voor 8 personen, met 2 ruime slaapkamers en een knusse bedstee voor 2 personen. De badkamer heeft een ruime douche en een moderne inrichting.

Deel deze tip: