Zondag in het Zuiden

Het was Zondag in het Zuiden (-€10)

Spektakel Musical met muziek van Rowwen Hèze over het hoogwater in Limburg

Wegens de grote belangstelling is de musical Het was Zondag in het Zuiden vanaf 5 t/m 30 juni 2024 opnieuw te zien in het Openluchttheater de Doolhof in Tegelen (bij Venlo). In deze spektakelmusical maken we de herinneringen aan de overstromingen in Limburg invoelbaar. Met een spectaculair decor dat letterlijk onder water komt te staan! Het imposante oeuvre van Rowwen Hèze vormt de soundtrack waar heel Limburg troost bij vindt. De musical wordt gecreëerd door het artistieke team van Dagboek van een Herdershond met hoofdrollen voor o.a. Buddy Vedder, Renée van Wegberg, Hein van der Heijden, Magtel de Laat, Suzan Seegers en Victor Lammertijn.

Reserveer nu tickets met €10 korting vanaf €32,75!

Bekijk deze deal

De €10 korting per ticket is geldig op alle rangen.

De deal

  • Op = OP
  • Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties en/of kortingen
  • De voorstelling duurt ongeveer 2 uur en 30 minuten
  •  Rolstoelplaatsen zijn op basis van beschikbaarheid te reserveren via Eventim

Data en Locatie

Data:
Van 5 t/m 30 juni 2024

Locatie:
Openluchttheater de Doolhof, De Drink 60,5932 CP Tegelen (bij Venlo)

Over Musical Zondag in het Zuiden

⁠19 december 1993. Het is een zondag in het Zuiden, niks aan de hand. Maar wat begint als een hoge waterstand van de Maas groeit binnen een paar dagen uit tot een watersnood die een dorp totaal overrompelt. En dichter bij elkaar brengt dan ooit.
Radiojournalist Sarah ziet de ramp als dé kans op een mooie doorbraak in haar carrière. Maar dat moet ze nog wel bewijzen op de radioredactie van Omroep Limburg. Haar ouders proberen koste wat kost hun boerderij en de beesten veilig te stellen. Evacueren willen ze niet, zelfs niet als het leger het eist. Dat is zeer tegen de wens in van hun oudste dochter, die halsoverkop met haar vriend naar Nederland reist om haar familie bij te staan. Het hele dorp komt samen om elkaar en hun dorp te beschermen. Burgemeester Laurens Ruiten denkt dat hij genoeg tijd heeft om zijn dorpen in Noord-Limburg te redden. Maar ondanks al zijn inspanningen loopt hij volgens zijn raadsleden achter de feiten aan. De druk wordt opgevoerd. En dan verdwijnt hij opeens spoorloos…

Deel deze tip: