Plopsaland de Panne Samson en Marie

Plopsaland De Panne met Samson & Marie (-60%)

Een dag om nooit te vergeten… Je beleeft ‘m op 18 september tijdens de Samson & Marie dag in Plopsaland De Panne. Geniet van verschillende optredens, maak ritjes in de leukste attracties en zie je favoriete helden van heel dichtbij. Bestel nu je ticket voor maar €16,50 p.p.!

Bekijk deze deal

Wat krijg je?

  • Ticket voor de Samson & Marie dag in Plopsaland De Panne
  • Geldig op 18 september 2022
  • Het ticket geeft toegang voor 1 persoon (volwassene of kind vanaf 85 cm)

Voorwaarden & bijzonderheden

  • Geldigheid: het ticket is alleen geldig op 18 september 2022.
  • Reserveren: reserveren is voor deze datum uitzonderlijk niet nodig.
  • E-ticket: neem op de dag van je bezoek je e-ticket mee. Deze kun je gebruiken als toegangsbewijs bij de kassa.
  • Toegang: kinderen tot 85 cm hebben gratis toegang.
  • Openingstijden: bekijk de website van Plopsaland De Panne voor de actuele openingstijden. Tickets zijn niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen.
  • Parkeren: een parkeerticket kost € 12,- per auto per dag.Voor gehandicapte bezoekers zijn er speciale plaatsen vlakbij de ingang van het park. 
  • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk. 

Samson & Marie in Plopsaland De Panne

Het is eindelijk zover! Op 18 september geven Samson en zijn extra baasje Marie een waanzinnig optreden in Plopsaland De Panne. Het wordt een fantastische show met liedjes van vroeger én nu. Je kunt tijdens het optreden weer lachen om de gekste versprekingen en de dolle fratsen van Samson. Het wordt 1 groot feest op de Kiosk in Plopsaland De Panne.

Plopsaland De Panne inclusief een overnachting?

Dat kan, bekijk de mogelijkheden hier.

Plopsaland De Panne 

Plopsaland De Panne is het meest bezochte pretpark van België. Geniet van een dag vol met spannende attracties en ga op avontuur! Er is hier echt voor ieder wat wils. Ben je een echte adrenalinezoeker? Dan staat een ritje in de Extreme Spinning Coaster hoog op jouw lijstje. In deze attractie ga je maar liefst 5 keer over de kop! Of wat dacht je van een spannende boottocht op de avontuurlijke DinoSplash? Hierin beleef je een avontuurlijke rit door een prehistorisch landschap met levensechte dinosaurussen. Een dagje naar Plopsaland De Panne betekent je lekker uitleven in maar liefst 50 in- én outdoorattracties. Ook aan de allerkleinsten is gedacht. Zo kan er geknuffeld worden met lievelingshelden Samson & Marie, Bumba en Maya de Bij. Ook kan er een bezoekje gebracht worden aan het overdekte Mayaland, de K3 Roller Skater en een magische boottocht door het prachtige Bos van Plop worden gemaakt.. Een dagje naar Plopsaland De Panne zul je niet snel vergeten!