Beekse Bergen huisje 14 personen

Unieke Vakantiehuizen voor 14-16 personen in Beekse Bergen

Op zoek naar een leuke accommodatie in Nederland voor een groep van 14 tot 16 personen? Bij Beekse Bergen vind je unieke vakantiehuizen voor groepen tot wel 16 personen. Zo slaap je tussen de dieren in een moderne accommodatie. Deel deze unieke ervaring met jouw vrienden of familie tijdens het vrienden- of familieweekend. Kom jij overnachten in een van de unieke vakantiehuisjes? Dan krijg je gratis en onbeperkt entree tot Safaripark Beekse Bergen! 

Bekijk hier last-minutes vakantiehuizen geschikt voor 16 personen!

Bekijk deze deal

14-persoons Savanne Groepslodge

Een familieuitje, bedrijfsuitje, weekendje weg met vrienden of een ander groepsuitje is nooit zo spectaculair en avontuurlijk geweest als tijdens een verblijf in een Savanne Groepslodge in Safari Resort Beekse Bergen. Een uniek verblijf dat van alle gemakken voorzien is voor groepen tot 14 personen. Je beschikt over 7 ruime slaapkamers, een keuken met combimagnetron, vaatwasser en koffiezetapparaat. De 3 luxe badkamers zijn voorzien van een aparte inloopdouche, een ruim bad én een 4-persoons sauna. Geniet samen van de uitgestrekte savanne en het gezelschap van wilde dieren. 

16-persoons Groepsjungalow

Naast een gewone Groepsjungalow kun je ook kiezen voor een Groepsjungalow Restyled of de Groepsjungalow Plus giraf of luipaard. Deze groepsaccommodaties bevinden zich allemaal op Lake Resort Beekse Bergen en zijn geschikt voor 16 personen. De jungalows liggen op loopafstand van Ganvie Village, waar je onder andere het overdekte zwembad Etsi Pool en het restaurant vindt. Perfect voor een gezellige familie- of groepsvakantie midden in de indrukwekkende natuur!

Deel deze tip: