De Wereld van Eus

LIVE: Ontdek de wereld van Eus

Ontmoet Özcan Akyol in de Schouwburg Concertzaal in Tilburg

Stap binnen in de levendige geest van de bekroonde auteur, Özcan ‘Eus’ Akyol, ook wel bekend van zijn tv-programma’s “De Geknipte Gast” en “Sterren op het Doek”. Beleef een inspirerende en vermakelijke avond rondom zijn nieuwste boek “AFSLAG 23”, doordrenkt met zijn kenmerkende scherpe observaties, droge humor en originele taalvondsten.

Op het Podium zal een exclusief interview plaatsvinden. Wie bij interview met Özcan zal aanschuiven, wordt later bekend gemaakt.

Laat je meevoeren door de drijfveren van Eus’ gedachten tijdens een dit boeiende interview. Ontdek de inspiratie achter zijn boek AFSLAG 23 en krijg een kijkje in het literaire brein van Eus. Natuurlijk is er ook alle ruimte voor het publiek om vragen te stellen.

Reserveer nu 1e rang tickets voor €25!

Bekijk deze deal

Wees er snel bij, er zijn slechts een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar voor deze unieke avond!

Locatie & datum

Locatie

Louis Bouwmeesterplein
15038 TN ⁠Tilburg

Datum

2 februari 2024, 20:00 uur

Bereikbaarheid & parkeren

Met onze gunstige ligging in de binnenstad van Tilburg, is Schouwburg Concertzaal Tilburg uitstekend te bereiken per fiets, auto en openbaar vervoer. Er is een gratis fietsenstalling onder de entree van de concertzaal. Ook zijn er drie parkeergarages op loopafstand: parkeergarage Schouwburg, parkeergarage Emmapassage en parkeergarage Koningsplein.

Actuele informatie over de openingstijden van de fietsenstallingen en parkeergarages, vind je op tilburg.nl. Houd op donderdagavond rekening met drukte vanwege koopavond.

Deel deze tip: