KortingsPret

Kortingen en acties voor de leukste dagjes uit!

Pretparken

Gratis een pretpark bezoeken op je verjaardag!

Verjaardag

Wist jij dat je gratis een pretpark kunt bezoeken op je verjaardag? Op vertoon van je legitimatie aan de kassa heb je bij veel pretparken gratis toegang. Zo kun je veel geld besparen bij onder andere de Efteling, Walibi, Toverland of Phantasialand. We hebben de leukste pretparken voor je op een rijtje gezet.

Gratis toegang Walibi

Attractiepark Walibi Holland is éen van de pretparken die meedoet met deze verjaardagsactie. Op vertoon van je legitimatie krijg je op je verjaardag gratis toegang tot het pretpark. Daarnaast ontvangen maximaal 3 personen die je meeneemt ook nog eens €6,50 korting op hun kaartje.

Let op: deze actie is niet geldig tijdens de Halloween Fright Nights dagen.

Gratis toegang Phantasialand

Ook bij Phantasialand profiteer je van gratis entree op je verjaardag. Laat je legitimatiebewijs bij de kassa zien en je mag de hele dag gratis naar binnen. Daarnaast krijg je een button opgespeld waardoor het personeel weet dat je jarig bent. Je bent nog nooit zo vaak gefeliciteerd op je verjaardag!

Gratis toegang Hellendoorn

Bij Avonturenpark Hellendoorn krijgen kinderen t/m 12 jaar gratis toegang op hun verjaardag. Ben je 12 jaar of ouder? Dan ontvang je 50% korting op je verjaardag. Ook hier kun je alleen gebruik van maken op vertoon van een geldig legitimatiebewijs.

Gratis toegang Toverland

Ook Toverland biedt jou gratis toegang op je verjaardag. Een absolute aanrader voor een leuk kinderfeestje. Toverland biedt verjaardagsarrangementen aan inclusief een Hamburgermenu of Tovermenubox. Een verjaardag om nooit te vergeten!

Verjaardag vieren in de Efteling

De Efteling biedt geen gratis toegang op je verjaardag, maar wel 12,- euro korting rondom je verjaardag. Om hier gebruik van te kunnen maken moet je ingeschreven staan voor de Efteling nieuwsbrief met in het profiel opgegeven kinderen. Je ontvangt dan een unieke code per e-mail op het einde van de maand vóórdat je jarig bent. Daarnaast ontvang je op je verjaardag zelf een reminder. Om de mail op je verjaardag zelf te krijgen moet je wel (minimaal een dag vóór je verjaardag) ingeschreven zijn voor de Efteling Nieuwsbrief en je geboortedatum in je profiel hebben ingevuld.

# Verjaardagstip Pretpark

Duinrell biedt geen gratis toegang, maar bezorgt je kind wel een onvergetelijke verjaardag. Je kunt het attractiepark combineren met 2 uur Tikibad én het nieuwe kids waterpark Playa (geschikt voor kinderen kleiner dan 1.20 meter). Per zes kinderen biedt Duinrell 1 gratis begeleider aan. Een absolute aanrader voor een kinderfeestje!

Geen verjaardag, wel korting?

KortingsPret.nl houd je op de hoogte van de nieuwste acties. Bekijk hier onze kortingen voor:

Comments are ClosedHome"; Over"; Contact"; Cookies & Privacy";