Hans Klok 2023

Hans Klok & Friends (-50%)

Beleef de magie van Hans Klok and Friends! T/m begin november 2023 te zien in Den Haag, Amsterdam, Texel, Leeuwarden, Groningen, Venlo en Maastricht Sensatie voor het hele gezin!

Reserveer nu tickets met 50% korting vanaf €22,75!

Deal verlopen

De deal

 • Dealoptie 1: Entreeticket Hans Klok & Friends – Tribune A (t.w.v. €59,50)
 • Dealoptie 2: Entreeticket Hans Klok & Friends – Tribune B (t.w.v. €45,50)
 • Dealoptie 3: Entreeticket Hans Klok & Friends – Tribune B Premium (t.w.v. €49,50)
 • Te zien in Maastricht Geusseltpark t/m begin november 
 • De enige echte Hans Klok & Friends show tourt de hele zomer t/m begin november door Nederland
 • Zinderende acrobatiek, comedy en de ‘diva’s of magic’ maken de beleving compleet
 • Een sensatie voor het hele gezin! 

Voorwaarden

 • De voucher is geldig op de door jou gekozen dag en tijdstip
 • Reserveren is verplicht. Je dient online de reserveringscode(s) te verzilveren, hierna ontvang je het officiële entreeticket. Meer informatie vind je op de voucher
 • De show duurt 90 minuten (geen pauze)
 • Adviesleeftijd: vanaf 8 jaar 

Over Hans Klok & Friends

Hij is de snelste illusionist ter wereld en terug in Nederland. Hans Klok gaat met de nieuwe mega productie ‘Hans Klok & Friends’ op tournee en presenteert wereldberoemde en verbazingwekkende tricks aan het publiek. De voorstelling vindt plaats in een moderne theatertent en is het vervolg op de show waarmee de illusionist vorig jaar door heel Nederland reisde. Pers en publiek ontvingen de comeback tournee van Hans Klok met juichende reacties. Een vervolg kan dan ook niet uitblijven. De nieuwe voorstelling van ‘Hans Klok & Friends’ is nog spannender, nog spectaculairder en nog mooier. Zinderende acrobatiek, comedy en de ‘diva’s of magic’ maken de beleving compleet. ‘Hans Klok & Friends’ is de entertainment sensatie van het nieuwe seizoen. Mis het niet en reserveer direct de beste plaatsen!

Bijzondere ambiance

‘Hans Klok & Friends’ is veel meer dan alleen een spectaculaire voorstelling. Het tentencomplex is vanaf anderhalf uur voor aanvang geopend. In de foyer wachten foodtrucks en bars op het publiek. Er heerst een festivalsfeer en gasten kunnen genieten van een hapje en een drankje. Na de voorstelling biedt de foyer de gelegenheid om nog even na te praten terwijl een DJ voor muziek zorgt. De theatertent biedt tijdens de voorstelling optimaal bezoekerscomfort en vanaf alle plaatsen is het zicht op de bühne goed. ‘Hans Klok & Friends’ is geschikt voor alle leeftijden en slechts in een beperkt aantal steden te zien. Snel reserveren is raadzaam om teleurstelling te voorkomen. Beleef de ultieme spektakelshow van het nieuwe seizoen, vergeet uw zorgen en geniet van negentig minuten vol magie, acrobatiek en comedy.

Locatie

Maastricht
Discusworp 4
6225 XP Maastricht
Routebeschrijving

Deel deze tip: