Sneeuwwitje Musical

Sneeuwwitje de Musical

Vanaf 2 juli 2024 te zien in het Plopsa Theater de Panne

Studio 100 brengt Sneeuwwitje de Musical terug! Vanaf 2 juli 2024 komt de sprookjesmusical naar het Plopsa Theater in Plopsaland De Panne. Laat je meeslepen door het betoverende verhaal, de bekende muziek en de indrukwekkende decors.

Reserveer nu tickets voor €34!

Bekijk deze deal

De deal

  • entreeticket Musical Sneeuwwitje

Sneeuwwitje inclusief Plopsaland (-35%)

Maak van jouw musicalbezoek dé daguitstap van de zomer en bezoek ook Plopsaland De Panne! Dankzij de voordelige combi-tickets kan je voor de musical genieten van meer dan 50 attracties voor de hele familie in Plopsaland De Panne! Of maak jouw musicalbezoek helemaal compleet met een verblijf in het viersterren superior Plopsa Hotel, inclusief ontbijt, luxueus avondbuffet en twee dagen toegang tot Plopsaland en Plopsaqua De Panne.

Reserveer combi-tickets met 35% KORTING vanaf €54!

Bekijk deze deal

De deal

  • entreeticket Musical Sneeuwwitje
  • inclusief toegang Plopsaland de Panne

Sneeuwwitje inclusief Plopsa Hotel (-55%)

Overnacht na jouw geweldige dag in het magische viersterren Plopsa hotel en maak jouw verblijf compleet. Deze deal is inclusief ontbijt, luxueus avondbuffet en twee dagen toegang tot Plopsaland én Plopsaqua De Panne.


Boek nu jouw overnachting in het Plopsa Hotel en ontvang jouw tickets voor de Studio 100-sprookjesmusical Sneeuwwitje GRATIS!

Het Plopsa Hotel bevindt zich vlak naast het Plopsa Theater, Plopsaland De Panne en Plopsaqua De Panne voor een onvergetelijk arrangement met het hele gezin.

Reserveer nu een verblijf vanaf €159 p.p.!

Bekijk deze deal

De deal

  • entreeticket Musical Sneeuwwitje
  • 2 dagen Plopsaland De Panne en Plopsaqua inbegrepen
  • Verblijf in het Plopsa Hotel
  • Ontbijt- & avondbuffet
  • Parking

Sneeuwwitje Musical Cadeaubon

Op zoek naar het perfecte geschenk dat een betoverende glimlach op ieders gezicht tovert? Met de Sneeuwwitje Musical Cadeaubon geef je een magische ervaring vol plezier, emotie en betovering!

Bekijk deze deal

Sneeuwwitje Giftvoucher

De digitale giftvoucher heeft een waarde van €34 en kan t/m 1 september 2024 ingewisseld worden voor een ticket in categorie 2 voor een voorstelling op een datum naar keuze. Mits opleg kan de giftvoucher ook ingewisseld worden voor een ticket in categorie 1, een Droomstoel of een ticket inclusief toegang tot Plopsaland De Panne. De datum kan later zelf gekozen worden door de persoon die de giftvoucher ontvangt. Je ontvangt de giftvoucher meteen digitaal in jouw mailbox.

Deel deze tip: