Julianatoren

Julianatoren (-€10)

Loading

Kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn is het meest geweldige pretpark in Nederland voor kinderen van 2 tot 10 jaar. Geniet van meer dan 60 te gekke attracties, shows en grote evenementen!

Reserveer nu tickets met €10 korting!

€10 KORTING

Korting wordt alleen verrekend bij aankoop minimaal 14 dagen van tevoren.

De deal

 • Entreeticket Kinderpretpark Julianatoren (t.w.v. €27,50)
 • Gratis toegang voor kinderen t/m 1 jaar 
 • Meer dan 60 te gekke attracties
 • Huisdieren zijn toegestaan
 • Superleuke shows met Jul & Julia
 • Ga op een spannend avontuur langs levensechte dinosaurussen in Dino’s Tour
 • Maak een duizelingwekkende rit in de achtbaan Jul’s Rollerskates
 • Vaar als een echte piraat over de woeste golven in de Draaiende Piraat
 • Leuke restaurantjes en kiosken met de lekkerste hapjes!  
 • Het perfecte uitje voor gezinnen met kinderen van 2 tot circa 10 jaar

Opa en Oma GRATIS toegang in september

Opa’s en oma’s krijgen een gratis ticket tijdens de Dinoweken (vanaf 1 september t/m 1 oktober)Hier hoeft geen reservering voor gemaakt te worden. Opa en oma kunnen meteen doorlopen naar de entree van Kinderpretpark Julianatoren.

Actievoorwaarden

 • Geldig van 1 september t/m 1 oktober 2023.
 • Reeds aangeschafte kaarten kunnen niet worden geannuleerd.
 • Reserveren is niet nodig.

Locatie

Amersfoortseweg 35
7313 AC Apeldoorn
Routebeschrijving

Over Julianatoren

Welkom bij het meest geweldige pretpark voor kinderen in Nederland: Kinderpretpark Julianatoren. Met meer dan 60 te gekke attracties biedt dit park gezinnen met kinderen van 2 tot circa 10  jaar een waanzinnige dag uit!

Attracties   

Stap in de ene na de andere attractie en rol van het ene avontuur in het andere! Maak een spannende tocht langs levensechte dinosaurussen in Dino’s Tour, vaar over de woeste golven in de Draaiende Piraat en voel de adrenaline door je lijf gieren tijdens een vrije val in De Hoge Hoed. Durf jij een duizelingwekkende rit te maken in de achtbaan ‘Jul’s Rollerskates’?

De kleintjes kunnen als cowboys rondrijden op de Paardenbaan, een waanzinnig safari-avontuur beleven op de Safaribaan en op ontdekkingstocht gaan in Kabouterwonderland!

Evenementen

En alsof dat nog niet genoeg is, organiseert het park ook nog eens te gekke evenementen:

 • Feest koninklijk mee bij de Sprookjesachtige Zomerweken van 1 juli t/m 31 augustus;
 • Ga op een dinotastisch avontuur tijdens de Dino weekenden van  1 t/m 30 september;
 • Griezel mee tijdens Halloween van 6 t/m 29 oktober;
 • En vier het grootste kinderfeest van het jaar mee tijdens de Sinterklaasweekenden van 18 t/m 3 december!

Sprookjesachtige Zomerweken

Stap in een betoverende wereld vol magie tijdens de Sprookjesachtige Zomerweken! Ontdek de meer dan 60 spannende attracties en laat je betoveren door de vele sprookjesshows met Dino & Dina, Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin en Jul & Julia. Laat je meeslepen door de avonturen in de nieuwe theatershow ‘Jul & Julia en de Magische Kristallenpaleis’ en dans en zing mee bij de parkshows ‘Jul & Julia Prinsen- en Prinsessenbal’ en ‘Julia’s Dansles’. Kom ook en laat je dromen werkelijkheid worden!

De Dinoweken 

1 t/m 10, 15 t/m 17, 22 t/m 24 september en 29 september t/m 1 oktober 2023 

Grraauww, Dino fans opgelet! Stap terug in de tijd en betreed tijdens de Dinoweken een wereld vol prehistorische wonderen en avonturen, waar reusachtige dinosaurussen tot leven komen. Beleef spannende avonturen bij De Grote Dinoshow, ontmoet levensechte Dinosaurussen, aai een babydino en nog veel meer! Mis het niet want het wordt dinotastisch!

Shows 

De kinderen ontmoeten in het park hun favoriete karakters van TV, zoals Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin en Jul & Julia. Tijdens elk evenement schitteren ze weer in een andere show en kun je na afloop met ze knuffelen en een prachtige foto maken. Dans en geniet mee tijdens één van hun vele shows en beleef een dag om nooit te vergeten!

Bekijk hier alle parkshows van 2023.

Bereikbaarheid 

Met de auto

Het park beschikt over twee ruime parkeerterreinen waar je de auto kunt parkeren voor €10. Tip: schaf bij aankomst je parkeermunt aan bij de hoofdkassa. Mocht je op parkeerterrein 2 je auto parkeren, dan word je met een pendelbus gratis van en naar het pretpark vervoerd. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route en de actuele vertrek- en reistijden.  

Kinderpretpark Julianatoren is goed te bereiken, zowel per auto als met het openbaar vervoer. Het park heeft bovendien eigen parkeerterreinen. Hier kun je tegen betaling (€10) parkeren.

Met het openbaar vervoer

Reis naar station Apeldoorn. Pak daarna bus 102 of 104. Na ongeveer 10 minuten bereik je de halte Julianatoren. Kijk voor vertrek even op voor de actuele reisinformatie 9292.nl.

Kijk voor meer informatie op de website van Kinderpretpark Julianatoren.

Deel deze tip: