Walibi ANWB

Walibi korting voor ANWB leden (-50%)

Beleef een spectaculaire dag met het hele gezin in Walibi Holland!

Ben jij ANWB lid? Profiteer dan van deze Walibi korting! Bestel tickets via onderstaande deal en ontvang tot 50% KORTING!

Bekijk deze deal

Tickets zijn te bestellen en te gebruiken t/m 25 oktober 2023.

De deal

ANWB biedt momenteel twee verschillende tickets aan voor Walibi Holland:

  • Reguliere tickets: €9 korting op tickets voor personen vanaf 12 jaar – geldig voor een bezoek op één van de volgende Halloween Spooky Days (16, 17, 18, 23, 24 of 25 oktober 2023)
  • Halloween Spooky Days kinderticket: tot 50% korting op tickets voor kinderen van 3 t/m 11 jaar oud – geldig voor een bezoek op één van de volgende Halloween Spooky Days (16, 17, 18, 23, 24 of 25 oktober 2023)

Hoe werkt het?

Bestel eerst jouw tickets op deze pagina door op de knop ‘bestel tickets’ te klikken. Op het aangeschafte ticket vind je een reserveringscode. Met deze code dien je een reservering te maken bij Walibi Holland voor een gewenste bezoekdatum. Klik op de volgende link om een reservering te maken: reserveren. Op het ticket staat stap voor stap uitgelegd hoe je een reservering kunt maken.

Plaats jouw reservering zo spoedig mogelijk na aanschaf van het ticket, want de beschikbaarheid kan hard gaan.

Halloween Spooky Days

Lekker griezelen en spoken met het gezin? Ga dan tijdens de herfstvakantie naar Walibi Holland en beleef Halloween Spooky Days: speciaal voor stoere monsters van 6 tot 12 jaar!

Dwaal door de griezelzones en sta oog in oog met vampiers, piraten en trollen. Vind jij het spannend of ben jij de stoerste van het stel? Ga dan snel op zoek naar Daysee in Festival of Freaks, want ze is op zoek naar nieuwe monsters om haar monstermassa uit te breiden. In haar gebied is trouwens nog veel meer te beleven: maak je eigen Daysee masker, laat je schminken en doe mee met de verschillende challenges om het beste monster te worden.

Als jij dapper genoeg bent kan je ook Camp of Curiosities bezoeken. Tijdens deze spannende tocht maak je kennis met de circusfreaks die zich hebben aangesloten bij Daysee.

Nog geen ANWB lid?

Wist jij dat je als ANWB-lid korting krijgt op meer dan 3000 uitjes? Een lidmaatschap is al verkrijgbaar vanaf €15,50 per jaar!

Word ANWB-lid

Deel deze tip: