Madurodam

Madurodam (-€7,50)

Beleef Nederland in het klein!

In Madurodam in Den Haag is zoveel te zien en te doen. Maak in één dag een ontdekkingsreis door heel Nederland en stap in een wereld vol toffe attracties en leuke doe-dingen. Til je eigen gewicht in kazen, maak een vlucht in een echt vliegtuig en ontdek de pareltjes van Nederland. Ook in de winter is er veel te doen in Madurodam. Geniet van sfeervolle wintertaferelen in de oude binnenstad en vergaap je aan meer dan 80.000 lichtjes.

Reserveer nu tickets met korting!

Bekijk deze deal

Tickets zijn geldig t/m 5 januari 2025.

De deal

  • Verzilveren t/m 5 januari 2025
  • Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang
  • Je ontvangt de tickets direct in je mailbox

Locatie

George Maduroplein 1
2584 RZ Den Haag

Bepaal hier je route naar Madurodam.

Goedkoop met de trein naar Madurodam

Wil jij goedkoop naar Madurodam met de trein? Profiteer dan van deze combidealTrein Dagretour Den Haag + tram inclusief Ticket Madurodam aangeboden door NS Consumenten. Je betaalt €43,50 (2e klas) en €50 (1e klas). Voor kinderen van 4 t/m 11 jaar betaal je slechts €20.

Bekijk combideal

Te koop en te gebruiken t/m 30 april 2024. Niet geldig op 27 april 2024.

Over Madurodam

Er is zoveel te doen in Madurodam. Van Nederland in het klein tot spectaculaire attracties en de leukste doe-dingen. Je komt ogen, maar vooral handen tekort tijdens je ontdekkingsreis door ons land. Ben jij klaar voor een dag vol doen, zien, spelen en leren voor jong én oud?

Waar anders red je in één dag Nederland van het water, ben je een beroemde dj én zie je kastelen en paleizen? Spot je de snelste treinen, blus je een brand in de Rotterdamse haven én vaar je naar Nieuw Amsterdam? Dat moet je meemaken!

Er is zoveel te doen, kom ontdekken!

Stroop je mouwen op, want er is meer werk aan de winkel. Stap achter de draaitafels van DJ Armin van Buuren en mix zélf de beats. Heb jij een megahit te pakken? Weeg jezelf bij de kaaswaag en ontdek hoeveel “kazen” jij weegt. Hoe sterk ben jij? Til jij meer kazen op dan je vader of moeder? In het park geniet je van honderden Nederlandse gebouwen en nog veel meer moois. Natuurlijk kun je ook buiten ravotten. Roets, klim en klauter in een van de twee speeltuinen.

Regenbuitje? Binnen is genoeg te beleven!

Ook binnen is er bij Madurodam veel te doen, want bijna al onze XL-attracties zijn indoor. Fijn voor als het eventjes regent. Stap aan boord van The Flying Dutchman, draai aan de radars van de allergrootste stoommachine ter wereld bij de Waterwolf, vaar naar Nieuw Amsterdam en nog veel meer. Of houd een pauze in één van onze restaurants. Geniet van een lekkere kop thee met gebak, een huisgemaakt soepje of luxe broodje.

Bereikbaarheid

Madurodam is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Op de Madurodam-parkeerplaats is beperkt plek. Wil je verzekerd zijn van een parkeerplaats? Reserveer dan je parkeerticket bij Q-Park Malieveld (incl. 1 dagkaart voor de tram). Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van Madurodam.

Meer pretparken met korting?

KortingsPret.nl verzamelt de leukste deals voor de beste prijs!

Deel deze tip: