Plopsa Zomerstunt

Plopsa Zomerstunt! 1+1 gratis ticket

De zomerstunt is helaas verlopen, maar er is nu een nieuwe actie voor zorgpersoneel. Op 11, 12 & 13 november 2022 krijgen medewerkers die actief zijn in een zorginstelling (= huisartsen, arts-specialisten, tandartsen, zorgkundigen, verpleegkundigen, kinesisten, ziekenhuisapothekers, geestelijke gezondheidszorgberoepen, thuiszorg, gezins-en bejaardenhulp, jeugdbijstand, welzijnswerk, kinderopvang, gehandicaptenzorg …) op elk ticket > 1 meter 50% korting! Koop dus 2 tickets voor de prijs van 1!

Bekijk deal

 Wees er snel bij, want het aantal voordelige tickets is beperkt!

Zo bestel je jouw voordelige zorgtickets!

 1. Klik hier of op bovenstaande knop “bekijk deze deal” op deze pagina
 2. Klik vervolgens op de Plopsa pagina op de oranje knop “koop hier jouw tickets met 50% korting” of “ga naar de Ticketshop”
 3. Klik op de datum waarop je wenst langs te komen.
 4. Selecteer het aantal tickets ≥1m aan -50% die je wenst aan te kopen. Je kan voor al jouw inwonende gezinsleden tickets aan -50% aankopen.
 5. Selecteer eventuele extra tickets (tickets 85cm-1m, parkingtickets…).
 6. Controleer de bestelling en voer bovenaan je email-adres in.
 7. Rond jouw aankoop af.

Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere promoties en/of voordelen. Korting enkel geldig op tickets ≥1m voor Plopsaland De Panne voor medewerkers die actief zijn in een zorginstelling (= huisartsen, arts-specialisten, tandartsen, zorgkundigen, verpleegkundigen, kinesisten, ziekenhuisapothekers, geestelijke gezondheidszorgberoepen, thuiszorg, gezins-en bejaardenhulp, jeugdbijstand, welzijnswerk, kinderopvang, gehandicaptenzorg …) en hun inwonende gezinsleden. Bij de ingang van het park kan er een bewijs voor tewerkstelling in de zorgsector gevraagd worden. Tickets enkel geldig tijdens het Weekend van de Zorg (11, 12 & 13 november 2022). Deze actie is enkel geldig online.

Kom je in groep?

Het Weekend van de Zorg is hét ideale moment om er samen met jouw collega’s even op uit te trekken. Geniet samen van de vele attracties, de aangename sfeer én voordelige ticketprijzen voor grote groepen (vanaf 20 personen). Ons Bee2Bee-team bekijkt graag de mogelijkheden samen met jou. Neem hier contact op.


Ontvang nu €7 KORTING met de kortingscode HALLOWEEN

Beleef heel de zomer lang oneindig veel attractiefun dankzij de ZOMERSTUNT bij Plopsa! Tot en met 21 augustus 2022 krijg je een GRATIS e-ticket ≥1m bij aankoop van minstens 1 ander e-ticket ≥1m voor hetzelfde Plopsa-park. Actie geldig voor Plopsa Indoor Coevorden, Plopsaland De Panne, Plopsaqua De Panne, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Station Antwerp, Plopsaqua Landen-Hannuit & Plopsa Coo! De e-tickets zijn geldig op een openingsdag naar keuze tot en met 31 augustus 2022.

Hoe kan je jouw tickets bestellen?

Volg onderstaande stappen om gebruik te maken van de 1+1 gratis actie:

 1. Klik hier of op de button ‘bekijk deze deal’ hieronder
 2. Selecteer vervolgens het park (klik op het logo onderaan de pagina) dat je wenst te bezoeken
 3. Er verschijnt links een pop-up voor het bestellen van je tickets
 4. Selecteer min. 1 ticket ≥1m en krijg automatisch 1 gratis ticket ≥1m er boven op
 5. Selecteer eventueel bijkomende tickets van een ander ticket type (85cm-1m, senior 70+, parking, …)
 6. Ga verder naar “IN WINKELWAGEN”
 7. Rond de aankoop af.

Tickets zijn verkrijgbaar t/m 21 augustus 2022