Wellness

Fletcher Hotelovernachting voor 2 personen (-56%)

Trakteer je geliefde op een Fletcher Hotelovernachting in eigen land. Verblijf samen in een bruisende stad óf vind rust middenin de natuur. Maak een mooie fietstocht, slenter door historische straatjes en plof neer op een fijn terras. ‘s Avonds slapen jullie in één van de ruim 110 unieke Fletcher hotels. Profiteer nu van deze Fletcher Hotel aanbieding met flinke korting!

Reserveer nu met 56% korting voor slechts €39,90 per persoon!

Vouchers zijn in te wisselen t/m 31 oktober 2024. Maximaal 10 vouchers per bestelling.

De deal

  •  Hotelovernachting voor 2 personen
  • Gratis fiets- en wandelroutes
  • Vouchers zijn in te wisselen t/m 31 oktober 2024
  • Max. 10 vouchers per bestelling

Hoe werkt het?

1. Ga vóór 31 oktober 2024 naar actie.fletcher.nl/krant.

2. Vul jouw unieke reserveringscode in, volg de instructies en reserveer jouw hotelovernachting.

3. Print de reserveringsbevestiging en neem deze mee naar het hotel. Bij aankomst in het hotel overhandig je deze samen met jouw unieke reserveringscode.

Belangrijke informatie

  • Geldig voor het maken van een reservering t/m 31 oktober 2024.
  • Reserveren kan maximaal 4 kalenderweken voor aankomst.
  • Na het maken van de reservering is het niet mogelijk om deze te annuleren of te wijzigen. In geval van no-show of annulering van de gemaakte reservering verliest de unieke reserveringscode zijn waarde.

Win een Fletcher Hotelovernachting

Bied GRATIS mee en win een Fletcher Hotelovernachting voor 2 personen!

Bied mee & Win

Geldig op aankomsten t/m 31 december 2023.

Overnachten in een Fletcher hotel

Fletcher hotels onderscheidt zich door z’n authentieke hotels die veelal zijn gevestigd in historierijke gebouwen. Alle Fletcher hotels zijn uniek en liggen op de mooiste locaties van Nederland. In de duinen, de heuvels van Limburg en in historische steden.

Ontspannen in een Fletcher hotel

Alle Fletcher hotels bieden de gelegenheid om optimaal te ontspannen en te genieten. Elk hotel beschikt over een eigen restaurant met verschillende culinaire specialiteiten. Overige faciliteiten, zoals een bar en lounge of in enkele gevallen een spa en wellness, dragen bij aan een ontspannen verblijf.

Wandelen en fietsen

Elk Fletcher hotel ligt op loop- en fietsafstand van verschillende activiteiten en bezienswaardigheden. Informatie en tips over de omgeving vind je op de websites van de Fletcher hotels, maar hiervoor kun je ook terecht bij de receptie. Ze vertellen je graag meer over de mooiste wandel- en fietsroutes, bezienswaardige plekken en leuke uitjes in de buurt.

Deel deze tip: