Walibi Holland

Walibi Holland Overnachting + GRATIS spel (-31%)

Boek voor 13 juli 2024 en krijg een GRATIS gezelschapsspel!

Geniet samen met vrienden of jouw gezin van een dag Walibi Holland en overnacht in een van de comfortabele huisjes in Walibi Village. Beleef een onvergetelijke tijd!

Boek nu jouw Walibi overnachting met korting én ontvang een GRATIS spel!

Bekijk deze deal

GRATIS Spel

Boek voor 13 juli 2024 een verblijf in Walibi Village en krijg een gratis spel bij aankomst. Je kunt kiezen uit “The Floor is Lava”, “Sequence” of “Shit Happens”. Voor deze actie geldt op=op.

Over Walibi Holland

Op zoek naar een spectaculair dagje uit voor het hele gezin? Kom dan HARDGAAN in Walibi Holland. Beleef samen een unieke rit in de nieuwste achtbaan UNTAMED. Deze achtbaan gaat 5 keer ondersteboven én gooit je alle kanten op. UNTAMED van puur hout én staal is ongetemd en niet te stoppen. Stap daarnaast in snelheidsduivel Xpress: Platform 13 of ga 6x over de kop in achtbaan Speed of Sound. De grote waaghalzen vanaf 140 cm mogen Lost Gravity en Goliath zeker niet overslaan!

Voor ieder wat thrills

Oók de niet achtbaanliefhebbers gaan een toffe dag tegemoet. Zij gaan op een spetterend avontuur in Crazy River, bewonderen het uitzicht vanaf het 45 meter hoge reuzenrad La Grande Roue of waaien lekker uit in Super Swing.

Locatie

Walibi Holland
Spijkweg 30
8256 RJ Biddinghuizen
Routebeschrijving

Meer last minute aanbiedingen?

KortingsPret.nl verzamelt de leukste deals voor de beste prijs!

Deel deze tip: