SnowWorld Antwerpen

SnowWorld Antwerpen (-€5)

Met deze avondskipas kun je vanaf 17:00 uur 4 uur vrij skiën of snowboarden

Op 15 minuten rijden vanaf centrum Antwerpen vind je SnowWorld Antwerpen waar 365 dagen per jaar perfecte sneeuw ligt. Met een lange en brede piste is deze locatie geschikt voor jong én oud.

SnowWorld Antwerpen (voorheen skihal Aspen) is de indoor skihal van Vlaanderen en beschikt over een indoorpiste met echte sneeuw voor zowel beginners als gevorderden. Door de breedte van de piste kun je als beginner vlot oefenen, en heb je nooit last van de andere wintersporters. Op de oefenpiste kun je als startende wintersporter je eerste bochten oefenen.

Tussen de activiteiten door zin in een hapje en drankje? Je bent van harte welkom in de Brasserie van SnowWorld Antwerpen.

Reserveer nu een avondskipas met €5 KORTING!

Bekijk deze deal

Geldig voor een eenmalig bezoek t/m 30 september 2024.

De deal

  • 4 uur vrij skiën of snowboarden vanaf 17:00 uur
  • Alleen geldig bij SnowWorld Antwerpen
  • Exclusief materiaal
  • Voor zowel beginners als gevorderden
  • Geschikt vanaf 4 jaar
  • Voorheen bekend als skihal Aspen

Openingstijden

SnowWorld Antwerpen is 365 dagen per jaar geopend. Bezoek de website voor de actuele openingstijden. Dit kan per seizoen verschillen. Let op dat de ticket(s) uitgesloten zijn van de kerstvakantie.

Locatie

SnowWorld Antwerpen
Moerelei 123
2610 Wilrijk, België 

Extra informatie

Wat voor kleding moet ik aan?
Op de pistes van SnowWorld is het -5°, het dragen van warme en waterdichte kleding wordt geadviseerd. Het dragen van een helm en handschoenen is verplicht op de pistes.

Heb je huurmateriaal nodig?
SnowWorld verhuurt ski’s, snowboards, schoenen, skipakken (broeken en jassen) en helmen. Handschoenen zijn alleen per paar te koop.

Toegang tot de pistes
Je kunt de pistes alleen betreden met een geldige skipas. Als je mee wilt met je kinderen, partner, familie of vrienden, dien je zelf in het bezit te zijn van een geldige skipas.

Tussentijds verlaten van de pistes
Bij het tussentijds verlaten van de piste stopt de tijd van je skipas. Als je de baan opnieuw betreedt, loopt de tijd weer door. Je kunt dus gerust tussendoor de piste verlaten, zonder dat de tijd van je skipas verloopt.

Kluisjes
Kluisjes kunnen tegen een betaling van €2 worden gebruikt.

Meer activiteiten met korting?

KortingsPret.nl verzamelt de leukste deals voor de beste prijs!

Deel deze tip: