Sea Life Scheveningen

SEA Life Scheveningen (-25%)

SEA Life Scheveningen heeft meer dan 4000 dieren in 45 aquaria! Ontmoet de otters, roggen, zeepaardjes en nog veel meer. Loop door de onderwatertunnel en laat je omringen door verschillende zeedieren en prachtige koralen, zelfs de haaien zwemmen boven je hoofd! Maar ook de pinguïns zijn een ware attractie in SEA Life. Geniet van een leuk dagje uit met het hele gezin en kom naar Scheveningen.

Reserveer nu tickets met 25% KORTING!

Bekijk deze deal

Tickets met korting

  • Profiteer van korting
  • Je ontvangt je ticket(s) direct in je mailbox
  • Tickets zijn te verzilveren t/m 18 oktober 2024

Locatie

SEA Life Scheveningen
Strandweg 13
2586 JK Den Haag 
Routebeschrijving

Over SEA Life

Ontdek de verrassende onderwaterwereld en kom oog in oog te staan met haaien, piranha’s, kwallen, pinguïns en nog veel meer leuke zeedieren. In SEA LIFE maak je een reis van de Nederlandse wateren naar de diepe oceanen. Loop door de onderwatertunnel en zie de dieren vlak boven jouw hoofd zwemmen.

Tijdens een wandeling langs ruim 45 aquaria ontmoet je bekende zeedieren zoals de kabeljauw en het zeepaardje, maar ook roggen en zeesterren! In Amazonia waan je je in het tropisch regenwoud, je ziet de prachtige bewoners van de rivier de Amazone, waaronder de piranha’s.

Onderwatertunnel

Neem een duik zonder nat te worden in de onderwatertunnel. Omringd door 180.000 liter water kijk je naar de zeedieren en prachtige koralen. Sta versteld van de magische onderwaterwereld waarin de vissen en haaien boven je zwemmen.

Voelpoel

Onderwaterdieren van heel dichtbij meemaken? Bij de interactieve voelpoel van SEA Life kan dit! Onder begeleiding van een medewerker kan je anemonen van wel heel dichtbij zien. Heel voorzichtig kan je ze ook aanraken hun tentakeltjes voelen.

Bereikbaarheid 

SEA Life bevindt zich op de boulevard van Scheveningen, vlakbij het Kurhaus en De Pier. De attractie is vanuit het centrum van Den Haag eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto en de fiets. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. 

Kijk voor meer informatie op de website van SEA Life Scheveningen. 

Meer dierentuinen met korting?

KortingsPret.nl verzamelt de leukste deals voor de beste prijs!

Deel deze tip: