Jumbo Dagje Uit

Jumbo Actie! Spaar voor kortingen op de leukste dagjes uit

De Jumbo spaaractie voor dagjes uit 2023 is gestart! Spaar nu Jumbo Extra’s punten voor de hoogste kortingen op de 100 leukste dagjes uit. Zoals attractieparken, dierentuinen, musea, speelparadijzen, actieve uitjes en high teas. Of haal de Max Verstappen in je naar boven en ga virtueel racen in het Formule 1 Racing Centre. Download de Jumbo Extra’s app, activeer je pas en spaar mee! Spaar tot wel €30 korting op een kaartje voor een uitje naar keuze.

Bekijk deze deal

Deze actie loopt t/m 31 december 2023.

Hoe werkt de Jumbo Spaaractie?

  1. Koop de actieproducten en spaar met de Jumbo Extra’s app (of pas) punten voor korting op een Dagje Uit naar keuze.
  2. Bij het inwisselen van 100 punten krijg je €2,50 korting op een uitje naar keuze. En dan stapelen maar: dit kan oplopen tot wel €30 korting op een kaartje voor een uitje naar keuze.
  3. Wissel je punten in voor de hoogste korting op de leukste dagjes uit in de Jumbo Extra’s app. Punten sparen en inwisselen kan nu het hele jaar door.

Uit welke Dagjes Uit kan ik kiezen?

Bekijk hier alle dagjes uit die meedoen aan de spaaractie.

Hoe lang kan ik punten sparen?

Je kunt het hele jaar door sparen voor de hoogste korting op de leukste dagjes uit.

Tot wanneer zijn mijn spaarpunten geldig?

De punten zijn 2 jaar geldig.

Hoeveel korting kan ik sparen?

100 punten is €2,50 korting en kan gestapeld worden tot maximaal €30 korting per entreekaartje. De hoogte van de korting kan per Dagje Uit en per dag verschillen en is op basis van beschikbaarheid.

De hoogste korting is niet meer beschikbaar, wat nu?

De hoogte van de korting verschilt per dag. Er zijn een beperkt aantal kaarten met de hoogste korting, wanneer deze is uitverkocht daalt het kortingsbedrag. Je kan geen aanspraak maken op de hoogte korting.

De korting is minder geworden, hoe kan dit?

De korting kan ook dalen tijdens het bestelproces. Het aanbod is beperkt, wacht dus niet te lang met het bestellen van je kaarten. Kaarten met een bepaalde korting kunnen op zijn!

Kan ik de datum van mijn bezoek wijzigen?

Klanten die tijdens hun bestelling een ‘bezoekgarantie’ hebben afgesloten, kunnen gratis de datum van hun bezoek wijzigen. Met een bezoekgarantie kan je bij een geldige reden de datum wijzigen van jouw bezoek. In de algemene voorwaarden lees je welke redenen geldig zijn. Om de bezoekdatum te wijzigen, dien je contact op te nemen met de klantenservice van Qup via: 085 – 888 63 53 of [email protected].

LET OP: Het is alleen mogelijk de datum te wijzigen naar een dag met dezelfde korting als jouw originele bestelling. Dit betekent automatisch dat er alleen binnen de actieperiode gewijzigd kan worden. Annuleren van de tickets is niet mogelijk.

* Het afsluiten van een bezoekgarantie kost € 0,50 per kaartje. Dit bedrag komt bovenop de aanschafprijs van de kaartjes. Het is alleen mogelijk een bezoekgarantie bij aankoop van je kaartjes af te sluiten.

Banner 1 – P12023

Deel deze tip: