Fien en Teun 2e kaartje gratis

Avonturenboerderij Molenwaard (-50%)

Bezoek Fien en Teun en ontvang het 2e kaartje gratis!

Bij Avonturenboerderij Molenwaard duik je met het gezin in de wereld van Fien & Teun, de bekende boerderij karakters! Met een ontdekkingsboekje in de hand verken je het park, vol attracties, activiteiten en vrolijke shows. Elk seizoen heeft zijn eigen thema en evenementen, dus er is altijd iets nieuws te beleven. Stap op een typisch Hollandse trekker, maak een ritje in een Fruitkistje door de Boomgaard, geniet van de shows van Fien & Teun, smul van een heerlijke pannenkoek en leer van de boerenschuurshows. Natuurlijk ontmoet je ook Fien & Teun zelf. Aan het einde van de dag krijg je een echt diploma en ben je een echte boer of boerin, net als Fien & Teun. Beleef een onvergetelijke dag in de Zuid-Hollandse polder bij Avonturenboerderij Molenwaard, gekozen tot het Leukste Uitje van Zuid-Holland door het Land van ANWB.

Bestel nu tickets bij de Etos en ontvang het 2e kaartje GRATIS!

Bekijk deze deal

Hoe werkt deze actie?

Na aanschaf van jouw tickets via de Etos deal, dien je deze te verzilveren om toegang te krijgen tot Avonturenboerderij Molenwaard. Volg onderstaande stappen:

 1. Ga naar: www.tickets.avonturenboerderij.nl 
 2. Kies de datum van jouw bezoek.
 3. Selecteer het tijdslot.
 4. Kies het aantal tickets.
 5. Kies vervolgens voor ‘Toevoegen’.
 6. Voer bij het winkelmandje de promotiecode(s) in die je gekregen hebt.
 7. Klik op ‘Bestelling afronden’.
 8. Vul jouw gegevens in.
 9. Klik op bevestiging en ontvang jouw ticket(s) op het opgegeven e-mailadres. Neem de tickets die je van Avonturenboerderij Molenwaard ontvangt mee naar de kassa om toegang te verkrijgen tot het park

Actievoorwaarden

 • Deze actie loopt t/m 30 juni 2024.
 • Tickets zijn geldig t/m 5 januari 2025.
 • Één voucher staat voor 1 ticket van 50% korting.
 • Niet geldig in combinaties met andere acties en of kortingen.
 • De voucher is niet inwisselbaar voor geld en kent geen andere waarde.
 • Om toegang te krijgen tot Avonturenboerderij Molenwaard dien je jouw vouchercodes vooraf om te wisselen voor e-tickets. Uitgebreide verzilverinstructies vind je terug op de e-tickets die je na bestelling bij Etos ontvangt.

Kan ik de tickets thuis laten bezorgen?

Bestellen is mogelijk vanaf €15, maar dan betaal je €3,99 verzendkosten. Dit geldt ook voor afhalen in de winkel, omdat je pakketje via PostNL naar de winkel wordt verstuurd. Bestellingen boven de €30 worden gratis thuisbezorgd.

Last minute naar Familieresort Molenwaard

Wist jij dat je gratis en onbeperkt toegang krijgt tot Avonturenboerderij Molenwaard bij een verblijf aan Familieresort Molenwaard? Bekijk hier de mogelijkheden en boek een last minute naar Vakantiepark Molenwaard.

Meer pretparken met korting?

KortingsPret.nl verzamelt de leukste deals voor de beste prijs!

Deel deze tip: