Voorjaar

Drievliet tickets voor maar 15 euro

Deze actie is momenteel niet geldig. Volg ons op Twitter en je ontvangt een melding zodra deze actie weer van start gaat!

Via de SBS6 Kortingsactie betaal je nu maar 15 euro voor een kaartje naar Drievliet!

Een dagje naar het leukste familiepark in Den Haag? Drievliet is geschikt voor het hele gezin.

In Drievliet is van alles te beleven. Er staan zo’n 35 grote attracties en biedt voor iedereen wat wils. De bekendste (én stilste achtbaan ter wereld!) is de Formule X. Kruip even in de huid Max Verstappen en voel de snelheid van een echte racebaan. Mag het van jou iets rustiger aan? Maak dan een ritje in de Twistrix, Dynamite Express of de Monorail.

Hou je niet zo van achtbanen? Dan zit je in Drievliet ook goed. Stap in de Tijdmachine en bepaal zelf hoe hoog je de lucht in gaat. Of hou je van griezelen? Breng dan een bezoekje aan het Spookmuseum. Verder zijn er nog veel meer leuke attracties waaronder de Jungle River, het Piratenschip of het Luchtballonnenrad.

Met kleine kinderen is het aangelegde koraaleiland Lol Atal een aanrader. Probeer de walvis te redden via je sleepbootje of maak met je ouders een ritje in de vliegende vissen. Met mooi weer is het Fonteinplein erg leuk; baan je een weg door de waterstralen en probeer zo droog mogelijk aan de overkant te komen.

Nieuwste attractie Spray Park

Drievliet beschikt sinds kort ook over een hele grote waterspeelplaats. Dit Spray Park is ongeveer 400 vierkante meter groot en je vindt hier zo’n 30 waterspeelelementen. Voor de kleine en grotere kinderen een extra toevoeging op zonnige dagen!