Disneyland Parijs

Disneyland® Parijs – ticket met datum (-41%)

Beleef een onvergetelijke dag in het Magische Koninkrijk met een ticket voor Disneyland® Parijs

Ontmoet je helden, dompel je onder in de betoverende sfeer en voel de spanning in Pirates of the Caribbean, Star Tours en nog veel meer! Er zijn meer dan 50 attracties in Disneyland® Parijs en Walt Disney Studios® samen. Als je kiest voor de optie met 2 parken, geniet je met 1 ticket van alles wat beide Disney-parken te bieden hebben!

Of je nu komt voor de bloedstollende achtbanen of rustigere avonturen, er is voor ieder wat wils in Disneyland® Paris. Klein en groot zal het fantastisch vinden om hun reusachtige helden te ontmoeten.

Reserveer een ticket met een datum en ontvang tot 41% KORTING!

Bekijk deze deal

De deal

  • Ticket voor 1 dag, 1 park of 2 parken (afhankelijk van de gekozen optie): Entree voor Disneyland® Park of Walt Disney Studios®.

Met een ticket voor Disneyland® Paris inclusief de optie voor 2 parken krijg je ook toegang tot het Walt Disney Studios® Park met spannende attracties die niet misstaan op het witte doek! Maar dat is nog niet alles: je Disneyland® Paris-ticket voor 2 parken is nu nóg cooler. In de gloednieuwe Avenger Campus van Walt Disney Studios Park kun je samenwerken met de Avengers!

Help Iron Man en Captain Marvel de wereld te redden in de Avengers Assemble: Flight Force, test je webslingervaardigheden naast Spidey zelf in het Spider-Man W.E.B. Adventure, eet als een held in twee restaurants die rechtstreeks uit het Marvel-universum komen – en verzamelen energie voor je missies in een winkel vol campusgerelateerde technologie. Deze levensechte avonturen zijn werkelijk uniek!

Alsof dat nog niet genoeg is, vind je er ook nog attracties met animatie-thema, zoals de darkride van Ratatouille, de Tower of Terror en een Toy Soldiers Parachute Drop.

Met de achtbanen, andere attracties en shows van Backlot en Production Courtyard dompel je je helemaal onder in filmmagie. Alles bij elkaar zijn er 5 sensationele zones waar jij (en plezier) in de spotlights worden gezet. 

Je hebt geen vallende ster nodig om een wens te doen: de echte magie is hier!

Meer pretparken met korting?

KortingsPret.nl verzamelt de leukste deals voor de beste prijs!

Deel deze tip: