Bobbejaanland

Bobbejaanland (-40%)

Vanaf 30 maart 2024 is Bobbejaanland weer geopend! Het gezellige pretpark is dé perfecte daguitstap voor de hele familie. Met meer dan 40 attracties en originele thema zones.

Reserveer nu Bobbejaanland tickets met korting!

Bekijk deze deal

Tickets zijn geldig t/m 11 november 2024.

De deal

 • Pre-sale ticket Bobbejaanland (t.w.v. €44,90)
 • Gratis toegang voor kinderen kleiner dan 1 meter. De kinderen worden gemeten met de schoenen aan.
 • Een pretpark met meer dan 40 attracties voor groot en klein
 • Dino’s zetten ’t plezantste land op stelten! Van 13 april t/m 30 juni 2024 ontdek je World of Dinos in Bobbejaanland
 • Iconische waterattracties zoals El Rio en Wild Water Slide zorgen voor een verfrissende splash wanneer je die nodig hebt
 • Triple launch coaster Fury schiet je aan een recordtempo van 106,6 km/u de lucht in
 • De allerkleinsten kunnen klimmen, ravotten en spelen in het overdekte Kinderland, een speelparadijs van maar liefst 7000m² vol attracties en speelgelegenheden
 • Ontdek attracties, shows & restaurants en stel je favoriete route samen in de gratis Bobbejaanland-app

Voorwaarden

Aanmelden verplicht

 • Deze voucher is geen geldig toegangsbewijs. Klik hier en gebruik het unieke inwisselnummer op deze voucher om je bezoek vast te leggen
 • Geef je inwisselnummer in en selecteer de dag van je bezoek. Je ontvangt je geldig toegangsbewijs daarna via email. Let op: kijk je datum goed na. Het is niet mogelijk om deze data achteraf te wijzigen.
 • Neem het toegangsbewijs dat je via mail ontving mee naar de entree van Bobbejaanland.

Voorwaarden voucher

 • Deze voucher is geldig voor 1 persoon.
 • Let op! Vanaf 30/03 is Bobbejaanland weer geopend.
 • De voucher is geldig t/m 11 november 2024.
 • Klik hier vóór je bezoek voor meer informatie over onze openingstijden en parking.
 • Attracties kunnen wegens onderhoud of weersomstandigheden gesloten zijn.
 • Deze voucher is niet geldig tijdens privé-evenementen.
 • Deze voucher kan niet gebruikt worden in combinatie met voorverkooptickets of school- of groepsuitstappen.
 • Kinderen kleiner dan 100 cm krijgen gratis toegang.
 • Deze voucher is niet terugbetaalbaar of combineerbaar met andere promoties.
 • Vouchers mogen niet doorverkocht of uitgedeeld worden.

Over Bobbejaanland

Klaar voor een nieuw seizoen vol plezier en adrenaline? In 2024 heeft Bobbejaanland weer heel wat voor je in petto! Het gezellige pretpark – gelegen in de groene Belgische Kempen – is dé perfecte daguitstap voor de hele familie. Met meer dan 40 attracties en originele themazones ga je gegarandeerd met een hoed vol nieuwe herinneringen weer naar huis!

De plezantste daguitstap voor elke lee­ftijd

Groot en klein kan zich amuseren in Bobbejaanland! Met een groot aanbod aan plezante attracties voor alle leeftijden, is er voor iedereen wat wils. Begin je dag met een rondje in de iconische Kettingmolen of kies voor een vliegende start in Fury. In deze triple launch coaster schiet je aan een recordtempo van 106,6 km/u de lucht in. Ideaal voor waaghalzen!

In themagebieden Adventure Valley en Desperado City kijk je je ogen uit: laat je verrassen door de unieke thematisering en geniet van klassiekers als Revolution en Speedy Bob. Ken je Mystery Bay al? In deze nieuwe themazone geniet je onder andere van hogensnelheidstrein Bob Express en de mysterieuze Terra Magma. Ben jij klaar om de geheimen van deze vulkaan te ontdekken?

Op zoek naar verfrissing?

Geen probleem! Wij zorgen voor een verfrissende splash wanneer je die nodig hebt. Stap aan boord van El Rio en laat je meevoeren in de dolle draaikolken. Fan van grote hoogtes en nog grotere afdalingen? In Wild Water Slides maak je de plons van je leven! De allerkleinste bezoekers vinden de waterpret terug in Naiads Waters – één van de vele speeltuinen die je in ’t plezantste land kan terugvinden.

Nieuw in 2024: World of Dinos

Dino’s zetten ’t plezantste land op stelten! Van 6 april t/m 30 juni ontdek je World of Dinos in Bobbejaanland. Deze avontuurlijke beleving is een aanrader voor bezoekers van alle leeftijden. Bewonder meer dan 30 imposante dinosaurussen – van de T-rex tot de D-rex – en haal de archeoloog in je naar boven. Ga op de foto met je favoriete dino en ga als ranger-in-spe weer naar huis!

World of Dinos is gratis toegankelijk voor alle bezoekers van Bobbejaanland. De expositie vindt plaats in de Arena, zodat je er zelfs bij slecht weer van kan genieten!

Ontdek Nickelodeon in Bobbejaanland

Even bekomen van alle attracties? Tijd om enkele van je favoriete Nickelodeon-vrienden te ontmoeten! SpongeBob en co zijn terug en kunnen niet wachten om je opnieuw te verwelkomen. Zing en dans mee tijdens de muzikale ‘Let’s Party’-show of ga tijdens een meet & greet op de foto met je favoriete personage. Hou de website in de gaten voor meer informatie!

Bereikbaarheid 

Het pretpark is gevestigd in België, een klein uurtje rijden vanaf Eindhoven. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden. Parkeren kan op de zeer ruime naastgelegen parkeerplaats. Je kunt een parkeermunt voor €11 kopen aan de kassa aan de ingang van het park.

Locatie

Olensteenweg 45, 2460 Kasterlee
(Lichtaart)België / Belgique

Kijk voor meer informatie op de website van Bobbejaanland

Meer pretparken met korting?

KortingsPret.nl verzamelt de leukste deals voor de beste prijs!

Deel deze tip:

Redactie KortingsPret
Volg ons
Latest posts by Redactie KortingsPret (see all)