Bobbejaanland

Bobbejaanland (-33%)

In 2023 maak je nieuwe herinneringen in Bobbejaanland! Het gezellige pretpark is dé perfecte daguitstap voor de hele familie. Met meer dan 40 attracties en originele thema zones!

Reserveer nu tickets met 33% korting vanaf €27,90!

Bekijk deze deal

Tickets zijn geldig t/m 29 oktober 2023.

De deal

 • Bestel nu je tickets met 33% korting
 • Kinderen tot 1 meter mogen gratis naar binnen
 • De tickets geldig t/m 29 oktober 2023.
 • Aanmelden verplicht: Deze aangekochte voucher is geen geldig toegangsbewijs. Volg de stappen op je voucher om je bezoek met je unieke inwisselcode te verzilveren.

Voorwaarden 

 • Tickets zijn geldig t/m 29 oktober 2023.
 • Zonder reservatiebewijs kan Bobbejaanland bijgevolg geen toegang verlenen.
 • Tickets zijn niet inwisselbaar voor contanten.
 • Tickets zijn niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen en/of kortingsacties.
 • Kinderen tot 1 meter mogen gratis naar binnen.
 • Een parkeerticket is niet inbegrepen. Deze kan je aan de kassa kopen in de General Store, vooraan in het park.
 • Attracties kunnen wegens onderhoud of weersomstandigheden gesloten zijn. Check altijd de kalender op www.bobbejaanland.be voor actuele openingsdagen en -tijden.

Hoe werkt het?

Na bestelling en betaling ontvang je het bestelde e-ticket per e-mail. Verzilver je e-ticket voor een reservatiebewijs via reserveren.bobbejaanland.be. Je ontvangt vervolgens het reservatiebewijs in je mailbox. Dit bewijs geldt eveneens als toegangsticket.

Prijzen

 • Kinderen tot 1 meter: Gratis
 • Kinderen vanaf 1 meter tot 1,40 meter: € 27,25⁠
 • Volwassenen: €29,90

Win 2x Bobbejaanland Tickets

Bied GRATIS mee en win Bobbejaanland tickets voor 2 personen!

Win 2x Tickets

Tickets zijn geldig van 1 april t/m 12 november 2023. 

Hoe werkt het?

 1. Maak GRATIS een account aan en log in. Klaar om mee te bieden?
 2. Veiling op het oog? Plaats het hoogste bod en sleep de veiling binnen. Hebbes!
 3. Betaal je gewonnen veiling via iDEAL of met je creditcard.
 4. Download je waardebon of reserveer je veiling en geniet van je winst!

Bobbejaanland attracties

Maak nieuwe herinneringen in Bobbejaanland! Het gezellige pretpark, gelegen in de prachtige groene Belgische Kempen, is het ideale daguitstapje voor de hele familie. Met meer dan 40 attracties en verschillende originele themazones is een onvergetelijke tijd gegarandeerd.

Plezier en adrenaline voor elke leeftijd

Je dag goed beginnen? Dat doe je in Land of Legends. Triple launch coaster Fury schiet je in een recordtempo van 106,6 km/u de lucht in. Iets verder ervaar je in Typhoon de vrije val van je leven. Wie geen genoeg kan krijgen van al die spanning en adrenaline, moet de Sledge Hammer proberen. In deze gigantische pendel word je heen en weer geslingerd tot je volledig ondersteboven hangt. Gaaf!

Op naar het volgende avontuur

In Adventure Valley probeert King Kong je te pakken te krijgen, om je vervolgens helemaal door elkaar te schudden. Wie nog niet dolgedraaid is, kan de Naga Bay trotseren. In deze spinning coaster voelt elke rit volledig anders. Wist je al dat je in Bobbejaanland 7 unieke achtbanen kunt ontdekken? Adrenaline verzekerd.

Op zoek naar verfrissing?

Iconische waterattracties zoals El Rio en Wild Water Slide zorgen voor verfrissing wanneer je die nodig hebt. Behoefte aan entertainment voor de allerkleinsten? In Bobbejaanland ontdek je verschillende speeltuinen; zowel binnen als buiten. Zo kan een regenbui de pret niet bederven.

Ontdek Nickelodeon in Bobbejaanland

Bobbejaanland is dé plek om enkele van je favoriete Nickelodeon-vrienden te ontmoeten! Geef een high five aan SpongeBob en Patrick, maak nieuwe herinneringen met Chase, Marshall en Skye van Paw Patrol, ga op de foto met Dora en Boots of laat je van je beste kant zien aan de zijde van de Teenage Mutant Ninja Turtles. Zin in een heel leuk feestje? Kom dan langs voor de ‘Let’s Party’-show. 

De vernieuwde Indiana River

Dit jaar herontdek je ook Indiana River. De Bobbejaanland-klassieker krijgt een volledig nieuw thema en een nieuwe naam. Het unieke parcours blijft als vanouds. Ontdek de attractie binnenkort zelf.

Griezel mee tijdens Halloween

Tijdens de halloweenperiode zijn de griezels eropuit om je de longen uit het lijf te laten schreeuwen. Ben jij er klaar voor? Ontdek griezelige spookhuizen, halloweenzones en shows. Maar, doe dit vooral op eigen risico.

Deel deze tip: