Dino Experience Park

Dino Experience Park + Jurassic Golf in Gouda (-44%)

Ontdek de dino’s die onze aarde miljoenen jaren geleden bewoonden in Dino Experience Park in Gouda en geniet van de leukste activiteiten. Het Dino Experience Park is uitgebreid met een aantal nieuwe leuke en leerzame activiteiten en extra speeltoestellen in het Park zelf waaronder de “Matterhorn” klimrots. Ook is de toegang tot het 18-holes Jurassic Adventure Golfpark inbegrepen in de ticketprijs. Alle bezoekers t/m 12 jaar ontvangen bij entree 3 activiteitenmunten (t.w.v. € 7,50) Hiermee kun je een bezoek brengen aan ons goudzoekersdorpje (Jurassic Mining) de Dino Riders en de Jeep Safari. Extra munten zijn verkrijgbaar bij de diverse kassa’s a €2,50 per stuk.

Reserveer nu tickets met korting!

Bekijk deze deal

Tickets zijn geldig t/m 3 november 2024.

De deal

 • Entreeticket voor Dino Experience Park & Jurassic Golf Adventure Park.
 • Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang op vertoon van legitimatiebewijs.
 • Kinderen t/m 12 jaar ontvangen 3 activiteiten munten t.w.v. € 7,50 per persoon.

Voorwaarden

 • Geldigheid: t/m 3 november 2024 tijdens de actuele openingstijden. 
 • Reserveren: is verplicht. Na aankoop kun je een datum kiezen in de kalender. Bekijk ‘beschikbaarheid’ voor de actuele dagen en tijdsloten. Let op: reserveren is mogelijk tot 6 maanden van tevoren.
 • E-ticket: na betalen kun je je e-ticket downloaden in je ActievandeDag-account. Je ontvangt je e-ticket niet per e-mail of post. 
 • Kindertickets: kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang op vertoon van een legitimatiebewijs. De gratis tickets kunnen opgehaald worden bij de kassa.
 • Jurassic Golf: voor Jurassic Golf hoef je niet apart te reserveren. Je kunt langslopen en golfen wanneer er plek is.
 • Openingstijden: zaterdag en zondag van 10.00 – 17.00 uur. Van maandag t/m vrijdag gesloten, m.u.v. de schoolvakanties en feestdagen.
 • Huisdieren: in het Dino Experience Park zijn honden niet toegestaan. Op en rond het terras zijn honden wel toegestaan, mits ze aangelijnd zijn.
 • Rolstoelgebruikers: Dino Experience Park heeft geen verharde paden en is daarom niet geschikt voor rolstoel- of scootmobielgebruikers. Jurassic Golf Adventure Park is wel geschikt voor rolstoel- en scootmobielgebruikers.
 • Parkeren: kost € 6,50 per auto per dag.
 • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na reserveren is annuleren niet meer mogelijk.

Waterfietsen

Je kunt ook waterfietsen in het Dino Experience Park. Stap aan boord en peddel door de prachtige wateren over de ringvaart langs de prehistorische wereld. Geniet van het kalme water en voel de wind in je haren terwijl je langs de verschillende dinosaurussen glijdt. Maar pas op, want je weet maar nooit welke dinosaurussen je onderweg tegenkomt! Misschien zie je wel een brullende T-Rex aan de waterkant of een zwemmende Mosasaurus die zijn grote bek opent om zijn volgende hap te nemen.

Over Dino Experience Park

Durf jij oog in oog te staan met meer dan 70 verschillende dino’s die 100 miljoen jaar geleden op onze wereld rondliepen? Al deze dino’s zijn in het Dinopark tot leven gebracht. Dompel jezelf onder in de dino-wereld en ontdek met je rangerpaspoort de vrienden en vijanden van de T-Rex, ga op de foto met een Triceratops en bekijk levensechte films in de Dinoscoop. Spot de levensechte dinosaurussen in het park én graaf zelf een dinoskelet uit. Als je een écht ranger avonturier bent, dan durf je misschien wel de bloeddorstige T-Rex te bezoeken in de gevaarlijke Danger Zone. Kortom: voor elke leeftijd is er genoeg te beleven in het Dino Experience Park. 

De dino speeltuin 

Na alle indrukken kunnen de kids lekker ravotten tussen de dino’s in de dino-speeltuin. Er zijn schommels, glijbanen, air-trampolines, een kabelbaan en verschillende glijbanen. Hier raak je nooit uitgespeeld. Terwijl de kleintjes zich hier kostelijk vermaken, relaxen de volwassenen op het heerlijke terras aangrenzend aan de speeltuin. Heerlijk genieten van een hapje en een drankje met de kinderen in het zicht, dat is pas ideaal! 

Meer musea met korting?

KortingsPret.nl verzamelt de leukste deals voor de beste prijs!

Deel deze tip:

Redactie KortingsPret
Volg ons
Latest posts by Redactie KortingsPret (see all)