Body Worlds

Body Worlds in Amsterdam (-40%)

Loading

Ga mee op reis door het menselijk lichaam bij Body Worlds Amsterdam. Ervaar wat ons als mens gelukkig maakt en welke effecten dit heeft op onze gezondheid. Museum Body Worlds in Amsterdam is elke dag van de week geopend.

Bestel nu tickets met 40% korting vanaf €9,99!

Bekijk deze deal

Tickets zijn geldig t/m 6 maanden na aankoop.

De deal

 • Ticket voor BODY WORLDS: The Happiness Project in Amsterdam 
 • Keuze uit volwassen (18+) of kindertickets (6 t/m 17 jaar) 
 • Inclusief gratis InBody scan (t.w.v. €35)

Voorwaarden & bijzonderheden

 • Geldigheid: t/m 6 maanden na aankoop
 • Reserveren: volg de stappen op jouw waardebon.
 • Waardebon: na betalen, kun je je waardebon downloaden in je ActievandeDag account. Je ontvangt je waardebon niet per e-mail of post.
 • Toegang: neem je ticket(s) mee op de dag van je bezoek. Dat is je toegangsbewijs. Het ticket kan gescand worden vanaf een mobiele telefoon.
 • Kinderen: kinderen t/m 5 jaar hebben gratis toegang.
 • Huisdieren: honden zijn toegestaan mits aangelijnd. Het park is grotendeels toegankelijk voor honden met uitzondering van de tropenhal en de grote wandelvolière.
 • Mindervaliden: de expositie is toegankelijk voor mindervaliden. De liften reiken alleen niet tot in de kelder, dus deze ruimte is niet toegankelijk voor rolstoelen.
 • Parkeren: de meest dichtstbijzijnde parkeergarage bevindt zich onder de Bijenkorf. De parkeertarieven vind je op de website van de parkeergarage.
 • Annuleren: mogelijk tot 14 dagen na aankoop. Na verzilveren is annuleren niet meer mogelijk. 

Body Worlds Amsterdam

De zoektocht naar geluk en liefde domineert onze levens, maar wat bepaalt of we gelukkig zijn? Het museum BODY WORLDS: The Happiness Project in hartje Amsterdam neemt bezoekers mee op een wonderbaarlijke reis door het menselijk lichaam. Op zoek naar wat ons gelukkig maakt en wat het effect hiervan is op onze gezondheid.

Meer dan 200 anatomische preparaten van echte menselijke lichamen tonen de complexiteit, veerkracht en kwetsbaarheid van ons lichaam. Ze tonen de functies van organen, maar ook alledaagse ziektes. Sluit je aan bij ruim 40 miljoen bezoekers wereldwijd die je zijn voorgegaan en maak ook een fascinerende reis door het menselijk lichaam.

Nieuw bij Body Worlds Amsterdam: de InBody Scan

Wat wordt er gemeten bij de InBody Scan?

De InBody scan meet snel, nauwkeurig en gebruiksvriendelijk de lichaamssamenstelling. Het meten van de lichaamssamenstelling is essentieel als het gaat om het meten van de gezondheid. Traditionele methodes zoals gezondheid meten aan de hand van BMI of gewicht zijn achterhaald. Met de modernste technologieën kan er nu veel meer gemeten worden. Ga verder dan gewicht en kom er achter hoeveel vet, spier en vocht er in jouw lichaam zit.

Openingstijden 

Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 20.00 uur
Zaterdag: 9.00 – 22.00 uur
Zondag: 9.00 – 20.00 uur

Laatste toegang tot 1 uur voor sluitingstijd.

Locatie 

Body Worlds
Damrak 66
1012 LM Amsterdam 

Bepaal hier je route naar Body Worlds.

Bereikbaarheid & parkeren

Met het OV

De dichtstbijzijnde tramhalte is Dam / De Bijenkorf, waar trams 4 en 14 stoppen. Vanaf hier is het slechts 1 minuut lopen naar het gebouw. Tramhalte Dam (tegenover Magna Plaza) ligt op minder dan 5 minuten lopen van het expositiegebouw en hier stoppen trams 2, 12, 13 & 17. Plan je reis via 9292.nl

Met de auto

Parkeren kun je het beste doen in de volgende parkeergarages van Q-Park: ⁠Q-Park De Bijenkorf (444 plaatsen) of Q-Park Nieuwendijk (360 plaatsen).

Deel deze tip: