Museon Omniversum Den Haag

Museon Omniversum Den Haag (-30%)

Ticket Museon Omniversum inclusief 1 grootbeeldfilm

Laat je verrassen in het Museon Omniversum, het meest educatieve uitje van Den Haag! Bezoek interactieve tentoonstellingen én bewonder een spectaculaire grootbeeldfilm. Bekijk hier de agenda voor 2024.

Reserveer nu tickets met 30% KORTING!

Bekijk deze deal

Ticketprijzen

 • Entreeticket Museon-Omniversum, inclusief 1 grootbeeldfilm – 4 t/m 11 jaar: €9,50
 • Entreeticket Museon-Omniversum, inclusief 1 grootbeeldfilm – vanaf 12 jaar: €11,95

De deal

 • Dealoptie 1: Entreeticket Museon-Omniversum, inclusief 1 grootbeeldfilm – vanaf 12 jaar (t.w.v. €16,50)
 • Dealoptie 2: Entreeticket Museon-Omniversum, inclusief 1 grootbeeldfilm – 4 t/m 11 jaar (t.w.v. €14)
 • Gratis toegang voor kinderen t/m 3 jaar (op schoot in de Dome, geen eigen zitplaats)
 • Beleef een unieke filmbeleving over onze planeet op het grootbeeldscherm, het enige koepeltheater in de Benelux! 
 • Bezoek One Planet NOW! en One Planet Expo en ontdek slimme oplossingen voor een duurzame toekomst aan de hand van games, beeld en tekst 
 • Heb je wel eens een algenshake geproefd of een sportschoen met een zool van kauwgom gezien? Ervaar het tijdens je bezoek! 
 • Bij Museon-Omniversum is van alles te doen; een leuk en leerzaam dagje uit voor jong én oud

Voorwaarden

 • De voucher is na aankoop 3 maanden geldig
 • Reserveren is verplicht. Meer informatie vind je op de voucher
 • De voucher is je entreebewijs. Toon deze vanaf je smartphone of neem hem geprint mee
 • Bekijk hier het filmaanbod
 • Bekijk hier de actuele openingstijden
 • Vragen over de deal? Stuur een Whatsapp-bericht naar 085 486 11 33

Locatie

Museon-Omniversum
Stadhouderslaan 37
2517 HV Den Haag
Routebeschrijving

Over Museon Omniversum

Tijdens je bezoek aan Museon Omniversum Den Haag bekijk je interactieve tentoonstellingen én een spectaculaire grootbeeldfilm! Kom leren, doen en laat je verrassen. Na een bezoek ga je naar huis met concrete ideeën en handvatten. Help jij mee onze prachtige planeet te beschermen? 

Wat is er te doen?

Heb je wel eens een algenshake geproefd? Of een insect? Een sportschoen met een zool van kauwgom gezien? En wist je dat je van plas een heerlijk kopje muntthee kan maken? Dit alles en nog veel meer ervaar je tijdens een bezoek aan Museon-Omniversum. Hier draait alles om de aarde, de mens en duurzame ontwikkeling. Tijdens je bezoek bekijk je een overweldigende grootbeeldfilm, kom je meer te weken over de 17 werelddoelen en maak je kennis met slimme oplossingen voor een duurzame toekomst.

Dome

Ontdek hoe prachtig de aarde is! In het enige koepeltheater in de Benelux bekijk je adembenemende grootbeeldfilms over natuur, cultuur en wetenschap. Op een scherm in de vorm van een halve bol, zo groot als een half voetbalveld. Met filmbeelden overal om je heen, lijkt het alsof je er zelf bij bent. Een subliem geluidssysteem maakt deze beleving nog intenser. Bekijk hier het filmaanbod. 

One Planet Expo

In One Planet Expo leer je alles over de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. De VN willen deze doelen vóór 2030 bereiken om van de aarde een betere plek te maken. Met games, museale objecten, beeld en tekst doe je veel kennis op over de verschillende doelen. Beantwoord prikkelende vragen en ontdek welk type wereldburger jij bent.

One Planet NOW

In het dynamische One Planet NOW! maak je kennis met slimme oplossingen voor een duurzame toekomst. Hoopgevende innovaties waardoor de wereld eerlijker wordt en leefbaar blijft. One Planet NOW! bestaat uit verschillende zones zoals Het Beweegplein, de Bouwplaats en het Future Food Lab. Ontwerpers, onderzoekers en ondernemers tonen hun creatieve initiatieven op thema’s die ons dagelijks bezighouden. Denk aan verantwoord shoppen, planet-proof koken en bio-based bouwen.

Meer musea met korting?

KortingsPret.nl verzamelt de leukste deals voor de beste prijs!

Deel deze tip: