Lego Discovery Centre Brussel

LEGO® Discovery Centre in Brussel (-19%)

Bezoek het nieuwe LEGO® Discovery Centre in Brussel en ga met het gezin op avontuur. Ontdek miljoenen LEGO® stenen, maak een geweldige rit, bewonder 12 themazones en bekijk een film in de 4D-bioscoop.

Reserveer nu tickets met 19% korting voor €20,95!

Bekijk deze deal

Tickets zijn geldig t/m 31 december 2024.

De deal

 • Dealoptie 1: Entreeticket LEGO® Discovery Centre Brussels, vanaf 18 jaar (t.w.v. €25,50)
 • Dealoptie 2: Entreeticket LEGO® Discovery Centre Brussels, 3 t/m 17 jaar (t.w.v. €25,50)
 • Inclusief toegang tot alle speelzones, attracties en 4D-films
 • Gratis toegang voor kinderen t/m 2 jaar
 • Ontdek miljoenen LEGO® stenen in 12 themazones in het gloednieuwe LEGO® Discovery Centre Brussels 
 • Begin je avontuur door een eigen minifiguur te bouwen die je vergezelt tijdens je bezoek
 • Bereid je voor op een geweldige 4D bioscoop-ervaring
 • Onvergetelijke ervaring voor de hele familie! 

Voorwaarden

 • De voucher is geldig t/m 31 december 2024
 • Let op! Tijdens weekenden, de Belgische schoolvakanties en op wettelijke feestdagen zijn de tickets geldig vanaf 14:00 uur
 • De voucher is je entreebewijs. Toon deze vanaf je smartphone of neem hem geprint mee
 • Let op! Volwassenen moeten worden vergezeld door minimaal 1 kind en alle kinderen dienen te worden vergezeld door één volwassene (18+). Meerdere volwassenen zijn welkom met 1 kind
 • Kinderen moeten sokken dragen om toegang te krijgen tot het speelplein en de klimmuur
 • *LEGO® Discovery Centre Brussels is toegankelijk voor rolstoelen
 • Het aantal bezoekers en de tijd in attracties wordt beperkt, zodat je de best mogelijke ervaring hebt. Dit betekent dat je op drukke dagen een polsbandje krijgt met een tijdslimiet van minimaal 2 uur LEGO plezier
 • Bekijk hier de actuele openingstijden

Locatie

Lambermontlaan 1
1000 Brussel
Routebeschrijving

Over LEGO® Discovery Centre Brussels

Laat jouw kinderen hun gekste fantasieën beleven tijdens een bezoek aan het interactieve LEGO Discovery Centre in Brussel. Verken meer dan 3.000 m2 aan spelletjes en 12 activiteitenzones, in een unieke, waanzinnige plek die gewijd is aan kinderen tussen 2 en 10 jaar en hun familie.

Bouw je eigen Minifiguur en begin je avontuur met hen. Bewonder MINI WORLD, speel met meer dan 2 miljoen LEGO stenen, volg een creatieve workshop onder leiding van Master Model Builders, maak een treinrit door LEGO World en bekijk exclusieve LEGO films in de 4D Cinema.

Neem een pauze in het LEGO Café en geniet van wat eten en drinken om weer op krachten te komen. Stop bij de LEGO Shop op je weg naar buiten en vind een aantal geweldige items om jouw LEGO avontuur thuis voort te zetten.

* LEGO® Discovery Centre Brussels is rolstoeltoegankelijk. Houd er rekening mee dat gasten voor de Imagination Express (korte attractie rit met karretjes) in staat moeten zijn om met of zonder hulp van een verzorger op het voertuig te kunnen overstappen. In de attractie rit is het vereist dat gasten zonder hulp rechtop kunnen zitten. Helaas is de Helden Avonturen zone minder goed toegankelijk.

Het aantal bezoekers en de tijd in attracties wordt beperkt, zodat je de best mogelijke ervaring hebt. Dit betekent dat je op drukke dagen een polsbandje krijgt met een tijdslimiet van minimaal 2 uur LEGO plezier.

Bereikbaarheid

LEGO® Discovery Centre Brussels bevindt buiten Docks Bruxsel, op niveau 0 (Lambermontlaan). Er is een betaalde parking. Er wordt aangeraden te parkeren in zone C (blauw) om dicht bij de ingang van de attractie te zijn. Het LEGO Discovery Centre is ook gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De tramlijnen 3 (Esplanade – Churchill) of 7 (Vanderkinderen – Heizel) en de buslijnen 56 (Schuman – Buda) en 58 (Albert II – Vilvoorde Station) brengt je bij LEGO Discovery Centre Brussel. Je dient uit te stappen bij halte Docks Bruxsel. Raadpleeg Google Maps voor de exacte route vanaf jouw vertrekpunt en voor de actuele vertrek- en reistijden.

Kijk voor meer informatie op de website van LEGO® Discovery Centre Brussels.

Meer pretparken met korting?

KortingsPret.nl verzamelt de leukste deals voor de beste prijs!

Deel deze tip: